Сонячне затемнення 6 січня: що важливо знати

04.01.2019, 11:50

Минуло всього чотири дні 2019 го року, а астрологічні події не змусили себе чекати. Так, з 1 січня почався зорепад Квадрантиди, а вже 6 січня буде перше в цьому році сонячне затемнення.

Це затемнення буде частковим, однак за ним почнеться великий енергетичний сплеск, бо затемнення незвичайне. Сонце на момент затемнення знаходитиметься в Козерозі, в якому воно зійдеться на небосхилі з Місяцем. Це сузір'я непросте, а його характеристики дуже часто суперечливі. Також 6 січня буде молодик, що теж вплине на динаміку.

У дні затемнення краще поберегти свої фінанси і не вирішувати складні завдання в цій сфері. При цьому повністю відмовлятися від будь-яких рішень не варто - можливо, краще буде що-небудь обміркувати і запланувати, розрахувати всі витрати і прибуток, зайнятися домашнім бюджетом.

У стосунках у дні затемнення буде доречно не планувати справ, які несуть негативний емоційний потенціал. Високий ризик пересваритися, тому в ці дні потрібно постаратися згладити неприємні враження. Гострих кутів потрібно уникати і з друзями.

У плані здоров'я теж слід поберегтися, так як під час затемнень зростає тривожність, нервозність. Можна звернутися до арт-терапії, помедитувати вдома або просто створити атмосферу, яка буде впливати на всі органи чуття, заспокоюючи організм.

Джерело: mistika.xyz.

Читайте АСН в Google News