В Ужгороді атовець намагався підірвати себе гранатами

02.01.2019, 12:20

Чоловік намагався підірвати себе гранатою в Ужгороді, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

"На лінію" 102 "надійшло повідомлення від 34-річного жителя Ужгорода про те, що він має намір покінчити життя самогубством. Слідчо-оперативна група, прибувши в занедбане приміщення на вулиці Горянській, в якому в даний час ніхто не проживає, виявила чоловіка, який тримав в руках гранату і погрожував підірвати себе", - йдеться в повідомленні.

На переговори з самогубцем прибули начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та командир роти поліції особливого призначення. В ході переговорів чоловік погодився добровільно видати дві бойові гранати типу "Ф-1".

У той же день поліцейські оглянули будинок чоловіка. Була підозра, що він може зберігати вдома зброю. У гаражі правоохоронці виявили та вилучили півтора десятка патронів до автоматичної зброї. Їх разом з гранатами направили на експертизу.

За даним фактом поліція Ужгорода розпочала кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Причину такої поведінки ужгородця і всі обставини справи з'ясовують слідчі.

Разом з тим, місцеві ЗМІ пишуть про те, що чоловік, який намагався себе підірвати, раніше був учасником бойових дій на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що чоловікові відірвало пальці в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм в селі Ксаверівка.

Читайте АСН в Google News