П'яний іноземець влаштував смертельну ДТП: жінку "вирізали" з розбитого авто

21.12.2018, 13:19

Жінка загинула в результаті зіткнення авто Mercedes з автобусом МАЗ на проспекті Леся Курбаса в Києві, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в столиці.

ДТП сталася напередодні ввечері. За даними поліції, водій Mercedes під час руху по проспекту зіткнувся з автобусом МАЗ, який знаходився на зупинці громадського транспорту і закінчував висадку-посадку пасажирів. На момент ДТП в салоні маршрутки перебувало 20 пасажирів, ніхто не постраждав.

В результаті події 45-річна пасажирка легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці, 28-річного водія іномарки з травмами доставили в лікарню, де йому надали кваліфіковану допомогу. Попередньо - чоловік перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння. При цьому загиблу жінку "вирізали" з розбитого автомобіля рятувальники.

Повідомляється, що водій Mercedes - громадянин іншої держави, який має посвідку на постійне місце проживання на території України з 2014 року. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду дітям, вагітним, а також людям із нестійкою психікою.

Читайте АСН в Google News