Положенню деяких знаків не позаздриш: Гороскоп на 19 грудня

19.12.2018, 07:58

Гороскоп на 19 грудня для всіх знаків зодіаку, стихією яких є Земля, передбачає сприятливий день. Двічі думати перед тим як що-небудь робити варто знакам стихії Повітря і Вогню, адже їх стабільність в цей день буде хиткою. У цей день не рекомендують відвідувати місця масового скупчення людей. Варто остерігатися енергетичних вампірів – людей, які люблять по-скандалити, посваритися, плести інтриги.

Овен

Спокій і самота – це те, на що Овни сьогодні захочуть витрачати свій вільний час. Втім в хорошому настрої можна і відправитися на прогулянку і зайнятися цікавими справами в компанії добрих друзів.

Телець
Нічого не бійтеся, якщо хочете досягти успіху, а цей день додасть вам рішучості. Швидше за все сьогодні вам легко буде вдаватися тверезе мислення, що допоможе чітко сформулювати свої цілі і завдання.

Близнюки
Якщо є сумніви щодо справи, яку задумали – відкладіть її рішення до четверга. Підписувати договори, укладати угоди і погоджуватися на будь-що сьогодні варто тільки за стовідсоткової впевненості. Розраховувати на везіння не варто, перш за все, керуйтеся холодним і тверезим розрахунком

Рак
У середу ваші "внутрішні демони" матимуть сильний вплив. Щоб не наробити дурниць, варто бути обачним і стежити за своїми словами, а головне – вчинками. В цей день вам добре будуть даватися рутинні справи. У другій половині дня на роботі можлива несподівана приємна звістка.

Лев
У середу ви можете відчувати підвищений апетит – дозвольте собі поласувати чимось смачним, але за умови що воно буде ще й корисним. У цей день протипоказана важка їжа. Корисно займатися роботами по дому, влаштувати прибирання, позбутися від мотлоху.

Діва

Сьогодні Дів чекає сприятливий день. Однак варто бути уважними і прислухатися до себе. При цьому не бажано вступати в запеклі суперечки. Вигідні дивіденди принесе час, вкладений в навчання. Сни, побачені в ніч на 19 грудня, можуть мати особливе послання.

Терези
У середу для Терезів день буде сприятливим для зміни іміджу – можна відвідати перукаря, розібрати речі в гардеробе. Важливі справи починати не варто. 

Скорпіон
Скорпіонам середу варто віддатися монотонній роботі, яка допоможе зберігати спокій і погасити дратівливість. Передбачливість, стриманість і охайність повинні стати головними вашими поводирями на цей день, саме вони вбережуть від дрібних негараздів і збережуть душевну рівновагу.

Стрілець
Для Стрільців цей день добрий, щоб закласти початок важливих змін в житті. Час сприятливий для прощання з шкідливими звичками. Навіть невеликі зміни розпочаті сьогодні покажуть хороший результат. Важливо в цей день рухатися і не засиджуватися на місці.

Козеріг
У середу у Козерогів може народитися унікальна ідея, яка переверне з ніг на голову не тільки ваше життя. Не бійтеся віддати багато сил на створення прекрасного – це може бути і смачна вечеря для друзів або сім'ї, розмови з якими сьогодні будуть йти як по маслу.

Водолій

Зараз у вас дуже комунікативний період. Використовуйте його для налагодження нових знайомств і встановлення дружніх зв'язків. Корисно відвідати друзів, особливо тих, які живуть не дуже близько біля вас і яких ви не бачили давно.

Риби

У цей день вас огорне внутрішній спокій і бажання проаналізувати недавнє минуле. Є високий шанс зробити правильні висновки і побачите, то що ще недавно бігло від вашого розуму.

Читайте АСН в Google News