Чорновіл розповів, коли поховають «русскій мір»

15.12.2018, 18:40

Експерт з питань міжнародної політики, екс-нардеп Тарас Чорновіл розповів, що ідеї «русского міра» і «Новоросії» будуть вважатися похованими, коли їх закопають в Росії.

«До тих пір поки ідеї «русского міра»  «Новоросії" не закопають в самій Московії, ставити крапку нам ще рано. Зараз в України відрив від Росії цивілізаційного масштабу. Ми живемо в іншому світі і в іншій епосі. Іноді варто кожному українцеві треба подивитися російський пропагандистський телеканал, щоб зрозуміти, як далеко ми пішли від Москви», - зазначив Тарас Чорновіл.

За словами експерта, на жаль, всі ці зміни поки не стали повністю незворотними, так як ще багато українців живе в психологічному «совку». «За обіцянку принести мир за всяку ціну, не витрачати гроші на армію, а віддати їх на пенсії, а також за долар по 8 гривень і ковбасу по 2,20, ці люди можуть проголосувати за «світле» минуле. Але нам ще два рази доведеться зробити дуже важливий вибір і обидва рази на виборах в 2019 році, коли будемо вибирати президента і парламент», - сказав Тарас Чорновіл.

Читайте АСН в Google News