"Сльози замерзли на обличчі": у львівському садочку забули дитину на морозі

07.12.2018, 19:44

7 грудня, в львівському дитсадку стався неприємний інцидент. Хлопчик стояв на вулиці перед дверима садка і кричав, щоб його впустили. Про це повідомила в соцмережі Оля Онищак.

"Сьогодні гуляли з донькою біля будинку. Поруч знаходиться дитячий сад за адресою Довженка, 12. Я почула плач і крик дитини про допомогу, але самої дитини видно не було. Я підійшла ближче до паркану і прислухалася, не могла зрозуміти звідки лунає плач, адже вихователів не було на вулиці", - йдеться в замітці.

Коли жінка підійшла ближче до воріт, то побачила хлопчика, який кричить і плаче під дверима садку. Жінка припускає, що його залишили на вулиці - просто забули.

"Біля воріт зібралося вже кілька людей але ніхто не міг зайти. Ми довго дзвонили. Потім прийшов хтось забирати дитину і я з малою підбігли до хлопчика. У нього сльози замерзли на обличчі. Так просто жах. Зі мною підбігла ще одна жінка і ми повели хлопчика в групу, де нам не дуже активно відкрили", - зазначила Оля Онищак.

Жінка почала кричати вихователю, покликала адміністратора і сказала, щоб дзвонили батькам хлопчика. Адміністратор зателефонувала батькові хлопчика тільки коли почула, що обурена мама збирається дзвонити в поліцію.

"І мене не покидає думка що б було з дитиною якби він плакав не голосно і не кричав. Коли б вихователь зрозумів що в групу вона привела не всіх дітей?", - додала автор повідомлення.

Читайте АСН в Google News