Хтось буде дуже роздратований, а комусь загрожує небезпека. Гороскоп на 6 грудня

05.12.2018, 19:58

6 грудня Павло Глоба прогнозує успіх тому, хто не звик залишати невирішених справ і питань. Зірки будуть схиляти до ясності в усьому, починаючи від думок в голові і закінчуючи стосунками з близькими людьми. Будь-які неясності можуть викликати напади раптового роздратування. З цієї причини в спілкуванні з оточуючими краще уникати будь-яких недомовок або туманних натяків.

Овен

6 грудня гороскоп віщує успіх тому, хто не звик залишати невирішених справ і питань. Зірки будуть схиляти до ясності в усьому, починаючи від думок в голові і закінчуючи стосунками з близькими людьми. Будь-які неясності можуть викликати напади раптового роздратування. З цієї причини в спілкуванні з оточуючими краще уникати будь-яких недомовок або туманних натяків, завтра набагато доречніше буде жити за формулою: «Так – це так, ні – це ні, інше – від лукавого». А ось суперечок завтра краще уникати, так всім буде спокійніше і простіше.

Телець
У четвер самолюбство Тельця буде піддано найрішучішим випробуванням. День обіцяє бути наповнений великою кількістю палких суперечок. При цьому у самого Тельця загостриться надприродна здатність бачити образливий натяк навіть там, де його і в помині не було. Якщо ви не хочете провести весь день в конфліктах, усіма силами ухиляйтеся від спірних тем. І ні в якому разі не піддавайтеся спокусі розставити всі крапки над «i» в будь-якому важливому питанні.

Близнюки
У цей день Близнюкам краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки гороскопу раз у раз будуть схиляти їх до прийняття надмірно радикальних заходів, а це далеко не завжди добре. Саме тому завтра Близнюкам корисно зайвий раз все обміркувати, перш ніж висловити свою думку і тим більше почати діяти. Втім, якщо якась ситуація давно назріла і вимагає рішучих заходів, це відмінний день для того, щоб взяти бика за роги!

Рак
6 грудня Рак може з подивом виявити в собі схильність до пуританства. У цей день його погляди на правила пристойності можуть бути неабияк гіпертрофовані. Двозначні жарти і грубі натяки (неважливо, на чию адресу вони спрямовані) будуть викликати у Рака роздратування і бажання дати негайний відсіч. Так і до сварки дійти недовго!

Лев
У четвер Льву краще рідше з'являтися на людях, особливо в великих компаніях. На жаль, з одного боку, в цей день вас буде тягнути на спілкування, з іншого ж – є великий ризик в розмовах непомітно втягнутися в неприємне з'ясування стосунків. Самолюбство ж Льва завтра буде загострене настільки, що все це може надовго залишити в душі важкий осад.

Діва

Щоб цей день пройшов у Діви позитивно, найкраще підготуватися до нього ще з вечора і як мінімум зробити в будинку хороше прибирання. Ніщо не буде завтра дратувати Діву сильніше, ніж бруд і сміття в її квартирі. Навіть банальні крихти на столі завтра можуть зіпсувати Діві настрій на весь день, через що і всі інші її справи підуть шкереберть. Чистота ж, навпаки, налаштує Діву на позитивний перебіг справ.

Терези
6 грудня Терези можуть долати найрізноманітніші питання, за значимістю і з практичної цінності зіставні з сакральним питанням про сенс життя. Якщо Терези не хочуть провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, їм краще на час переключити свій мозок на що-небудь простіше й практичне. А щоб день зовсім не пропав, не здумайте завтра робити оточуючим зауваження! Тільки гірше буде.

Скорпіон

У четвер Скорпіон має всі шанси знайти відповідь на сакраментальне питання: «Куди йдуть гроші?». Шкода тільки, що одної відповіді тут мало. Непогано було б ще знайти спосіб як-небудь залатати цей витік, поки він не перетворив гаманець Скорпіона в справжню чорну діру. Ось тільки не треба завтра на цьому грунті з'ясовувати стосунки: шуму і нервів від цього буде набагато більше, ніж користі.

Стрілець
У цей день Стрілець буде точно знати, що, кому і в якому порядку потрібно робити. Навколишні ж цього знати не будуть, тому Стрільцеві доведеться умовляти, переконувати і доводити їм свою точку зору. Звідси і конфлікти. Так може, і не потрібно нікому нічого доводити? Без цього завтрашній день у Стрільця пройде куди продуктивніше і спокійніше.

Козеріг
Найкраще, що може зробити в четвер Козеріг, – це присвятити день собі! Знайдіть час, щоб сходити в фітнес-клуб, в косметичний салон або в солярій. Непогано було б прийняти ванну з ефірними маслами. А ось в чужі справи завтра Козерогу краще не впрягатися – нічим хорошим це не закінчиться.

Водолій
6 грудня центральне місце в планах Водолія буде займати пошук задоволень. І не тільки духовних. Куди ймовірніше, що з самого ранку в голову Водолія буде раз у раз закрадатися зрадницька думка про те, щоб з'їсти що-небудь смачненьке і аж ніяк не корисне. Обережніше! Завтрашній і післязавтрашній дні становлять велику загрозу для вашої фігури!

Риби
У четвер протягом дня Риби будуть відчувати тягу розібратися з усіма назрілими, а також назріваючими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Заодно Рибам непогано навести порядок в сумочці або в ящику свого столу – там завтра можна знайти те, що вважалося безповоротно втраченим.

Читайте АСН в Google News