"Совкові барани". "Укрзалізниця" підставила з квитками сотні українців

05.12.2018, 09:26

Залізничний перевізник "Укрзалізниця" в черговий раз "нахімічив" з квитками на потяги в новорічні свята, що призвело до масового збою роботи онлайн-системи продажу квитків booking.uz.gov.ua.

Так, напередодні "УЗ" відкрила продаж квитків на поїзди у святкові дні. У попередні роки продаж на святкові поїзда стартували за 30-40 днів, що дозволяло всім пасажирам придбати квитки на заплановані поїздки. В результаті навантаження на сайт зросло в 6 разів і система "лягла".

"Спостерігалися випадки, коли після здійснення оплати клієнти не отримували підтвердження транзакції і надходження квитка на електронну пошту", - повідомляється на сторінці перевізника в Facebook.

При цьому "Укрзалізниця" підкреслює, що на даний момент робота стабілізована, однак користувачі говорять про зворотне. У коментарях до посту клієнти пишуть про те, що ні грошей, ні квитків вони так і не отримали, або ж оплата поверталася тільки після того, як їм вдавалося додзвонитися до техпідтримки.

 

Також користувачі відзначають, що навіть з поверненням грошей квитки купити вже неможливо, так як їх просто немає.

"Укрзалізниця" на минулому тижні запустила перший рейс експреса Київ - Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Першими покаталися на поїзді президент Петро Порошенко і прем'єр Володимир Гройсман. У перший же день повноцінної роботи експрес зламався. Поїзд застряг посеред поля на півтори години і чекав, поки його дотягне до аеропорту інший вагон.

Читайте АСН в Google News