Машиністи переїхали жінку і ховали її труп у мішках на Миколаївщині

30.11.2018, 12:10

Машиніст теловоза і його помічник поглумилися над тілом жінки внаслідок смертельного наїзду на неї в Миколаївській області, їм загрожує до семи років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури регіону.

За даними прокуратури, 13 липня цього року ввечері підозрювані, керуючи тепловозом з 16 вагонами, рухалися з локомотивного депо Миколаєва в напрямку локомотивного депо Апостолове Дніпропетровської області. Проїжджаючи через залізничний переїзд в селищі Березнегувате, тепловоз скоїв наїзд на 44-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці.

Маючи намір приховати нещасний випадок, підозрювані в полімерні мішки зібрали частини тіла загиблої і помістили їх в шахту холодильника дизельного приміщення тепловоза, після чого продовжили рух тепловоза в напрямку локомотивного депо Апостолове.

Під час перегону тепловоза назад неподалік с. Засілля вони викинули на узбіччя залізничних колій один полімерний мішок з верхньою частиною тіла загиблої, через кілька кілометрів викинули мішок з нижньою частиною тіла.

Напередодні прокуратура направила до суду обвинувальний акт.

Читайте АСН в Google News