Будьте прямолінійні. Ніяких натяків. Найточніший любовний гороскоп на 28 листопада

27.11.2021, 20:58

28 листопада зірки не схиляють до романтики, грайливості і напівнатяків, вважаючи за краще відкритий діловий підхід навіть в такій тонкій царині, як любов. "Так чи ні"? – ось питання, яке в цей день ваш обранець може поставити перед вами з усією визначеністю. І від відповіді на нього буде залежати перспектива ваших подальших відносин.

Овен

28 листопада хтось вам небайдужий може ненавмисно зіпсувати вам настрій. Можливо, йому потім стане за це соромно і він зробить все можливе для того, щоб загладити свою провину, проте результату це не змінить. Будьте готові до того, що в особистому житті є не тільки свята.

Телець
У середу вам дуже захочеться надійності і стабільності у відносинах з вашою коханою людиною. Однак це буде зовсім не так просто, бо ваші уявлення про те, як має бути насправді, будуть досить-таки відчутно відрізнятися. Постарайтеся знайти середнє арифметичне.

Близнюки
У цей день вашій коханій людині варто зізнатися вам ще разок в тому, що вона вас дійсно любить і жити без вас не може, не хоче і не буде, тому що інакше в вашій душі заведуться деякі сумніви з цього приводу. Якщо таке станеться, зізнайтеся їй в цьому чесно.

Рак
28 листопада зірки рекомендують вам написати вашій коханій людині лист, причому бажано ручкою і бажано на папері. Потім покласти списаний аркуш в конверт і відправити поштою. В крайньому випадку, прямо в конверті передати з рук в руки, але це якщо ви зовсім пошті не довіряєте.

Лев
У середу вам буде досить непросто догодити вашій коханій людині. Вона вимагатиме від вас багато чого і іноді навіть практично неможливого. Постарайтеся виконати її вимоги, нехай не цілком, але хоч якось, щоб потім з упевненістю сказати: «Я зробив все, що міг».

Діва

У цей день дуже вдалий день для того, щоб кого-небудь зачарувати. Для вас це буде більш ніж просто, а наслідки можуть виявитися складними і цікавими. Більш того, ваше особисте життя в їх результаті може досить серйозно змінитися в ту чи іншу сторону.

Терези
28 листопада ви відчуєте особливу прихильність до вашої другої половинки. Вона стане дійсно невід'ємною частиною вас, без неї ви жити і дихати не зможете. Почуття приголомшливе, але чи не буде це занадто обтяжувати її? Чи не почнете ви в результаті зазіхати на її свободу?

Скорпіон
В цей день вам варто в усьому погоджуватися з вашою коханою людиною. Переконати вам її все одно не вдасться, а от стосунки з нею зіпсувати – із завидною легкістю. Зрештою, на кілька маленьких компромісів ви цілком можете піти, тому що вони не завдадуть шкоди вашій гордості.

Стрілець
Яка б не була погода в цей день, зірки радять хоча б півгодини приділити спільній прогулянці. Одягніться тепліше, захопіть парасольку – і вперед: крокувати по вулицях рідного міста, милуватися на будинки та говорити один з одним про всяку нісенітницю. Таке просте щастя.

Козеріг
У цей день постарайтеся не дуже завантажувати вашу кохану людину своїми проблемами, нехай їх у вас буде і чимало. Справа в тому, що для нього завтрашній день буде не з легких, тому їй і зі своїми якось справитися буде нелегко, а звалювати на себе ще й вашу ношу і зовсім виявиться непосильним.

Водолій
У середу вам слід повправлятися в чарівності. Постарайтеся звернути на себе увагу представника протилежної статі, причому не ексцентричною поведінкою, а поглядом, посмішкою, жестом. Цей досвід і в спілкуванні з коханою людиною допоможе, причому значно.

Риби
В цей день вам досить важко буде щось приховати від вашої коханої людини, навіть якщо ви дуже захочете. Чи то у неї проникливість підвищена, чи то вам настільки хочеться поділитися, що тримати в собі нема сили. Чим це в підсумку закінчиться – залежить лише від вас.

Читайте АСН в Google News