«Наскрізь фальшива розлучниця». Скандальний блогер показала фото справжньої Брежнєвої

27.11.2018, 17:54

Скандальний російський блогер Олена Міро обрушилася  з критикою на співачку Віру Брежнєву, назвавши її "літньою жінкою важкої долі".
Міро задалася питанням про те, чому ряд жінок любить цю виконавицю. За її словами, багато хто з них відчувають у співачці "свою, але тільки ту, яка, на їхню думку, пробилася в дамки".

"Дамка Віра - мати, а ще вона одружена зі старим і багатим продюсером. Продюсером, якого Віра довго і свідомо вела з сім'ї, і домоглася-таки свого!" - засудила блогер Віру за розбиту сім'ю Костянтина Меладзе.

Крім того, вона вважає, що "Брежнєва, як і її прихильниці", наскрізь фальшива. І намагається за допомогою фотошопу показати себе прихильникам не такою, яка є насправді і "приробити собі красиву душу, якої немає".

"Як вам контраст між літньою жінкою важкої долі і юною, життєрадісною красунею?.. Ну, не може жінка, яка цинічно розбиває сім'ю, в якій - купа дітей, бути доброю. Як не може жінка зі старим, виснаженим обличчям бути красивою", - написала блогер під порівняльними фото.

Читайте АСН в Google News