Троянди в будинку: прикмети і дивовижні властивості

22.11.2021, 10:02

Троянда завжди вважалася благородною, королівською квіткою. Вона уособлювала красу, ніжність, жіночність і любов. Але її прекрасний вид і аромат не найкраще, що вона може дати людині. Крім того, троянда володіє особливими магічними властивостями і особливою енергетикою, яку щедро розпорошує навколо себе.

Троянда і емоції
Троянда дуже благотворно впливає на емоційний стан людини. Вона пригнічує агресію і грубість і наповнює простір ніжністю, добротою і любов'ю. Троянда здатна викликати прихильність до більш м'яких вчинків, вона вчить розуміти, співпереживати і прощати. Крім того, ця рослина благотворно впливає на творчий потенціал людини, даруючи натхнення.

Троянда і енергетика

Троянду в магії називають квіткою перетворення. Поруч з нею людина починає прагнути до духовного розвитку і самовдосконалення. Ця рослина наповнює людину світлою енергією і життєлюбством. За своєю енергетикою троянда також є оберегом від пристріту, порчі і негативу. Наші предки використовували непарну кількість засушених пелюсток цієї квітки для магічної захисту. Також в якості оберега використовували і корінь троянди. Троянда, зростаюча в будинку, здатна очистити простір від негативу, зняти напругу і наповнити повітря аурою спокою і комфорту.

Китайська троянда

Особливу увагу потрібно приділити китайській троянді (гібіскус кімнатний). Якщо троянда звичайна дарує енергію спокою, любові, ніжності і гармонії, то енергетика китайської троянди, навпаки, дарує активність. Вона здатна пробудити в людині прагнення до активних дій і досягнення цілей. Китайську троянду рекомендується заводити безініціативним, ледачим і пасивним людям - ця квітка швидко розтермосить будь-кого лежачого на дивані і змусить діяти.

Також китайську троянду рекомендовано заводити сім'ям, в яких один з її членів має деспотичний і тиранічний характер - квітка нейтралізує цю енергію і пом'якшить людину.

Читайте АСН в Google News