У Поплавського знайшли незадеклароване майно

21.11.2018, 13:20

Народний депутат Михайло Поплавський користується представницькими автомобілями марки Mercedes-Benz і будинком площею понад 1000 кв. м, не відображених у його деклараціях, пишуть "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Якщо вірити деклараціям депутата і ректора Київського національного університету культури і мистецтв, то він живе у скромній 76-метровій квартирі на Позняках. Однак в Instagram-сторінці Поплавського є безліч фото з розкішного заміського будинку.

Автор сюжету встановив, що Поплавський живе у Бортничах, в двоповерховому будинку площею 1067,6 кв м з власною сауною і озером. Площа землі під ним - близько півгектара.

Одна з цих земельних ділянок знаходиться в оренді у проректора Київського національного університету культури і мистецтв Наталії Гайсинюк. Решта ділянок і сам будинок записані на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного.

Однак місцеві жителі підтверджують, що фактичним власником цього майна є саме Михайло Поплавський. Журналісти зафіксували, як вранці звідти виїжджає представницький Mercedes-Benz S500 Long 4Matic (вартістю близько 100 000 доларів). Його супроводжує ще один Mercedes-Benz GLS 350.

Обидва авто записані на приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури". І хоча фотографіями цієї машини рясніє Instagram депутата, в деклараціях її немає.

"Всі спроби редакції отримати коментар Михайло Поплавський проігнорував", - пише Bihus.info.

Читайте АСН в Google News