Роберт де Ніро, після 20 років шлюбу розлучається з дружиною через її марнотратство

21.11.2018, 10:05

Американський актор, режисер і продюсер Роберт де Ніро розлучається з дружиною, актрисою Грейс Хайтауер, з якою він прожив майже 20 років, повідомляє видання Page Six з посиланням на джерело, близьке до пари.

За інформацією джерела, де Ніро і Хайтауер "більше не живуть разом", і, як очікується, незабаром пара "відкрито оголосить про розлучення".

Де Ніро і Хайтауер одружилися в 1997 році. У 1999 році де Ніро подав на розлучення, однак через п'ять років пара знову оформила шлюб. У пари двоє дітей - син Елліот Де Ніро і дочка Хелен Грейс Де Ніро.

Відомий голлівудський актор раніше заявив, що змушений зніматися в поганому кіно, щоб покрити величезні витрати своєї дружини Грейс Хайтауер, повідомило видання New York Post.

У 2017 в одному з барів Манхеттена він не зміг стримати своїх емоцій і на підвищених тонах заявив своїй дружині: «Мені не довелося б зніматися в поганих фільмах, якби ти не витрачала всі мої гроші!».

Фінансові проблеми в родині Де Ніро і Хайтауер почалися після того, як 6 років тому ними була відкрита мережа кав'ярень Grace Hightower&Coffees of Rwanda. Бізнес виявився збитковим і вже прогорає, висмоктуючи з бюджету величезні суми.

  • Шлюб із Хайтауер для де Ніро другий за рахунком. Раніше актор вже був одружений з американською актрисою Діаною Абботт.

Читайте АСН в Google News