Олександр Цекало зраджує сестрі Віри Брежнєвої

19.11.2018, 13:07

Російський комік і співак Олександр Цекало, колишній чоловік Лоліти, проводить час у компанії коханки. Чорнява дівчина з азіатською зовнішністю - повна протилежність його дружині, білявій Вікторії Галушці, пише Стархит.

Про особисте життя 57-річний Олександр Цекало розповідати ніколи не любив, але в світській тусовці подейкували - саме його невірність стала причиною розлучення з Лолітою Мілявською.

З нинішньою дружиною Вікторією Галушкою, сестрою Віри Брежнєвої, шоумен познайомився в Києві більше десяти років тому. Незважаючи на пристойну різницю у віці в 23 роки, дівчина закохалася блискавично, потім пара довго приховувала роман. Зараз подружжя Цекало виховує двох дітей.

Скандальні кадри зроблені недавно в італійському ресторані в центрі Москви. Там продюсер у присутності відвідувачів і друзів, серед яких був актор Ігор Жижикін, не соромився демонструвати почуття до спекотної брюнетки: вони раз у раз цілувалися.

Покинули заклад Олександр і його супутниця близько години ночі також разом. Нагадаємо, що до шлюбу з сестрою Віри Брежнєвої Цекало був одружений двічі.

Читайте АСН в Google News