У Запоріжжі батько вкрав маленького сина

19.11.2018, 12:40

16 листопада в Запоріжжі вкрали дитину. Про це її  мама повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі. Так, жінка написала, що її 4-річного сина Гиріна Івана викрали. Дитина гуляла з бабусею і братом жінки, коли з-за рогу виїхав "Ланос", за кермом якого були двоє чоловіків, і застосовуючи силу до бабусі хлопчика, посадили дитину в машину і відвезли в невідомому напрямку. В цей час мама хлопчика була на роботі.

За словами жінки, один з чоловіків - це її колишній чоловік. Після викрадення телефон батька дитини був вимкнений і вдома він не з'являвся. Де перебуває хлопчик, до цього часу невідомо.

«Голос Запоріжжя» поспілкувався з мамою Вані. Дарина розповіла, що подала заяву разом із бабусею в поліцію в той же день, як вкрали її сина. Як стверджує жінка, в поліції говорять, що ведуть пошуки. Але поки що безрезультатно.

Батька хлопчика і колишнього чоловіка Дар'ї звуть Гирін Євген Володимирович 1968 року народження. Він працює на Бердянському м'ясокомбінаті в техобслуговуванні. Їздить на машині "Ланос" сріблястого кольору АР2754СН.

Мама Вані просить допомогти в пошуках її  маленького сина всіх небайдужих. Якщо хтось володіє інформацією, телефонуйте за номером 0992401215, пише Голос.зп.

Читайте АСН в Google News