Знайдена мертвою Кім Портер - актриса і мати дітей репера Diddy

16.11.2018, 11:39

У своєму будинку в Лос-Анджелесі 15 листопада було знайдено мертвою 47-річна американська модель і актриса Кім Портер, повідомляє портал TMZ. За одними даними, у неї був серцевий напад, за іншими даними, останнім часом Кім страждала від пневмонії.

13 років свого життя жінка присвятила відносинам зі скандальним і непостійним репером Diddy, відомим також як Пафф Дедді, Пі Дідді.

Від нього Кім народила трьох дітей: сина, йому вже 20 років, і дочок-близнят. Крім того, у актриси є 27-річний син від попередніх стосунків. Пара розлучилася в 2007 році на досить сумній ноті. Репер постійно зраджував дружині, то йшов до коханок, то повертався. Однією з його пасій була Дженіфер Лопес, а іншою - Сієнна Міллер.

Кім зізнавалася, що готова тоді була видряпати латиноамериканській актрисі очі. Після розриву з Лопес, Пі Дідді знову втішився в обіймах Кім, і та народила йому близнюків. Співак же каявся і запевняв, що ніколи не любив Лопес і що Портер - єдина любов його життя.

Правда, дуже скоро знову загуляв на сторону - його викрили в зраді з Сієною Міллер, але він усе заперечував. Кім же, втомившись від несерйозного ставлення коханого до сім'ї, зібрала речі і переїхала з дітьми в квартиру в Нью-Йорку. Проте з роками дівчина пробачила його і вони продовжували підтримувати теплі відносини.

Глядачам актриса Кім Портер відома за ролями в серіалі "Щоденник" і "Правдива голлівудська історія".

Читайте АСН в Google News