Бережіться: Які знаки Зодіаку легко піддаються гіпнозу і привороту

14.11.2021, 14:00

Кожна людина індивідуальна і має свої звички і характер. Але, якими б сталевими нервами і залізним характером певний знак Зодіаку не володів, він все-таки якоюсь мірою може стати жертвою магічного ритуалу  або привороту. І незалежно від того, як складена програма людини, за знаком Зодіаку можна сказати, чи ви є мішенню для магічних дій або ж у вас вийде захиститися від злих чар.

Рак, Скорпіон і Риби - чудовий варіант для привороту або одвороту. Вони мають вразливий характер, підвладні змінам настрою, емоційні і дуже чутливі. Особливо чоловіки можуть стати чудовою мішенню для магічних ритуалів.

Що стосується жіночої статі, то вони цілком здатні за допомогою своїх чар навіть звести з розуму обраний об'єкт. Тому з жінками цих знаків Зодіаку завжди потрібно триматися суворо  і не піддаватися на провокації їхніх солодких чарів. Щоб уникнути привороту, чоловікам слід носити у кишені носовичок, зав'язаний вузлом, а жінкам - талісман улюбленої тварини.

Близнюки, Терези і Водолій - набагато менше схильні до магічних ритуалів і слабше відчувають на собі дії, ніж перераховані вище знаки Зодіаку. Хоча, якщо постаратися і їх можна приворожити чи зурочити. Вони також можуть на собі відчувати енергетичний вампіризм і цілком здатні отримати несподіваний магічний удар. Відійти швидко від енергетичної атаки їм допоможе лише улюблене заняття або добу повноцінного сну.

Овен, Лев і Стрілець - мають чудовий захист від магічних впливів. Люди таких Знаків володіють цілеспрямованим характером, вміють домогтися поставленої мети і здатні організувати роботу або бізнес. Також вони є відмінним предметом заздрості для своїх колег або конкурентів. І навіть при найміцнішому захисті цим людям не завадить носити з собою постійно їхній магічний талісман або амулет. Також цілком згодиться християнський хрестик.

Діва, Козеріг і Телець найменше схильні до дії магічних атак. Ці знаки мають міцну енергетичну ауру і володіють чудовим захистом від магічних впливів ще з народження. Але, якщо добре постаратися, то і вони також можуть бути схильні до чаклунства, привороту або магічного ритуалу. Тому, щоб не стати жертвою чаклунства, носіть постійно у своїй кишені заговорену монетку. Найпростіше замовляння на удачу охоронятиме вас від чаклунства і злих чар.

Читайте АСН в Google News