Психологи розповіли, скільки триває жіноче кохання

10.11.2021, 10:00

Бельгійські психологи висунули гіпотезу, що жінки відчувають кохання до свого партнера тільки п'ять перших років відносин. Після цього вони починають відчувати розлад і подумують про зміну обранця.

Такі висновки вченим допомогло зробити опитування, проведене серед 200 жінок. Їм пропонувалося відповісти на прості запитання в анкеті.

80% респонденток зізналися, що протягом п'яти років їх романтичні почуття охололи. Вони схильні звинувачувати в цьому чоловіків. Опитані розповіли, що з плином часу вони приділяли їм все менше уваги і набагато гірше дбали. Саме тому після п'яти років стосунків жінки починають думати про зміну партнера.

20% представниць слабкої статі, навпаки, заявили, що не помітили ніяких істотних змін в почуттях і ставленні до обранцям. Навіть після досить тривалого терміну вони як і раніше впевнені, що проживуть разом все життя.

Інші вчені заявили, що життя поза шлюбом має масу переваг. Дослідивши життя одинаків, психологи прийшли до висновку, що ця група людей має більш насичену соціальне життя.

Читайте АСН в Google News