Садовий підтвердив, що називав вбиту Гандзюк "стервом і натхненницею корупції"

09.11.2018, 23:52

У мережі опублікували скандальний аудіозапис, на якому мер Львова і глава "Самопомочі" Андрій Садовий інструктує якусь персону по телефону щодо того, як "запускати в медіа правду про Гандзюк".

"Це стерво ... Вона причетна до розвалу "Самопомочі"... З неї ліплять лідера, а вона є тією людиною, яка організовує всі ті корупційні схеми", - говорить Садовий комусь по телефону. Він розповідає, що, нібито Гандзюк придумала корупційні схеми зі взяття під контроль комунального господарства Херсона, що "підприємці міста, з якими він зустрічався всі в шоці".

Садовий міркує, що як тільки ситуація заспокоїться (можливо малося на увазі одужання Гандзюк) треба буде "запускати в медіа всю цю правду" про неї.

Відразу після появи скандального запису Садовій в соцмережі підтвердив, що це його голос, і він говорив про Гандзюк. Львівський голова звинуватив в "брудній" грі генерального прокурора Юрія Луценка.

У свою чергу Луценко в ефірі телеканалу "Прямий" заявив, що після цього "всім громадянам стане зрозуміло, що у Садового є подвійне дно і закликав виборців дати оцінку такій поведінці політика. У Генпрокуратурі вирішується питання про реєстрацію зазначених відомостей про погрози Гандзюк до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до кримінального процесуального законодавства.

Читайте АСН в Google News