Юпітер у Стрільці — час виконання бажань. Як кожному знаку зодіаку не упустити удачу

09.11.2018, 18:57

Після всіх перипетій під впливом ретроградних планет ми заслужили на щастя і ось воно — транзит Юпітера в Стрільці. Перед нами відкриваються неймовірні перспективи на цілий рік (до 3 грудня 2019 року) ми можемо кардинально змінити своє життя, досягти всього, про що так давно мріяли. Це дивовижний час, коли не можна втрачати ні секунди і пам'ятати, що удача любить сміливих, розповідає Astro7.

В астрології Юпітер — планета успіху, вдачі, щедрості, процвітання. Він відповідає за розвиток і достаток, в сферу його впливу входить удача, щастя, влада, соціальний статус. Астрологи називають його планетою Великого Щастя, і кажуть, що від положення Юпітера в натальной карті людини залежить, наскільки вона здатна притягувати до себе успіх, гроші і визнання.

При сильному впливі в гороскопі людина просто «приречена» на успіх. Але навіть в тому випадку, якщо у вашому гороскопі Юпітер відзначився лише мимохідь, з 8 листопада 2018 року по 3 грудня 2019 роки ви потрапите під його вплив. Справа в тому, що в цей період планета проходитиме по своєму рідному знаку зодіаку — Стрільцю.

Транзит Юпітера через цей знак обіцяє всім знакам зодіаку, без винятку, успіх, енергію, драйв, неймовірні перспективи, масштабні проекти. Всіх нас чекає удача, просування по кар'єрних і соціальних сходах, процвітання, гроші. Що обіцяє транзит Юпітера по знаку Стрільця Юпітер, як ми вже говорили — планета розширення і можливостей, а Стрілець — оптимістичний, невгамовний і волелюбний знак.

В результаті такої комбінації перед нами усіма відкриваються можливості рухатися вперед, отримати більше свободи в досягненні поставлених цілей, осягнути нове, замахнутися на те, про що раніше ми тільки мріяли. Стрілець зробить нас рішучими оптимістами, він надихне нас замахнутися на що завгодно, а Юпітер зробить нас щасливчиками, яким удача сама біжить в руки.

Під впливом Юпітера в Стрільці нам захочеться свободи — від обмежень, забобонів, обставин та інших блоків. Нам, як і символу цього знака, кентаврові, захочеться «пастися на нових пасовищах» — спробувати себе в чомусь новому, відкрити для себе горизонти, зайнятися особистісним і професійним ростом.

Подібні авантюри в іншу пору року, наприклад в ретроградном Плутоні чи Марсі, закінчилися б провалом, але зараз — доведеться добряче постаратися, щоб нарватися на невдачу.

Кому пощастить в цей період, а кому — ні

Рік, коли Юпітер рухається за власним знаком, без перебільшення — це рік тріумфу. Везти буде всім і у всьому, але навіть в такий момент загального благоденства знайшлися ті, кому пощастить найбільше, і ті, у яких буде не все так гладко.

Рекомендуємо: Повсталі з попелу. Чому повертаються колишні і що з ними робити? Найбільше пощастить Стрільцям — вони і так схильні до постійного руху вперед, рідко задоволені тим, що мають тут і зараз, а Юпітер дасть їм необхідну для цього енергію і сили.

Стрільці зможуть буквально почати жити з чистого аркуша, втіливши в життя всі ті амбітні задуми, які давно порошилися на далекій полиці.

— Юпітер у Стрільці не любить ледачих людей, у яких немає амбіцій, планів і цілей. У зоні ризику Тельці і Водолії, які люблять відкладати на потім і часто потурають своїй ліні.

— В нижчій октаві планета може зробити людей занадто активними, запальними, авантюрними, нахабними, вони будуть йти напролом, не враховуючи інтереси інших людей і змітаючи всіх на шляху — цього найбільше потрібно побоюватися Овнам і Скорпіонам. У запалі пристрасті можна все зруйнувати.

— У зоні ризику перфекціоністи, які не "бачать ліс за деревами» — ті ж Діви, знаки зодіаку, які вважають за краще будувати повітряні замки і витати в хмарах — Риби, довго не можуть прийняти рішення — Терези, боязкі і нерішучі — Раки.

— Не сильно допоможе він і тим, хто розпорошується і витрачає енергію на десяток справ замість того, щоб розставити пріоритети і йти до однієї-двох цілей, наприклад, Близнюкам.

— Буде непросто досягти успіху людям, які не готові до змін, наприклад Козерогам, і завзятим консерваторам — Тельцям.

— Левам потрібно залишатися розсудливими і раціональними, і не «вестися» на лестощі, щоб не потрапити на вудку шахраїв.

Читайте АСН в Google News