Керівництво збанкрутілої "Укрпошти" щомісяця отримує 6 млн грн зарплати

08.11.2018, 18:10

Після гучного скандалу з "Укрпоштою", яка заявила, що скоротить відділення в селах, оскільки їй "не вигідно утримувати їх і розносити пенсії людям похилого віку", експерти зацікавилися, яку зарплату отримує "настільки талановите" керівництво.

Так колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко на своїй сторінці в соцмережі опублікував відповідь на запит від Мінінфраструктири, в якому повідомляються зарплати 32 основних керівників держкомпанії, що продірявилася. Виявилося, що щомісяця тільки на їх зарплати держава витрачає по 5,3 млн грн.

"Я думав - мене вже важко чимось здивувати. Скажіть - це потрібно було з Брукліна тягти такого ідіота і платити йому 850 тис грн на місяць, щоб довести до банкрутства «Укрпошту» в інтересах нашого головного олігарха країни?! У нас своїх клоунів недостатньо за 30 тис грн на місяць це зробити ?!))))", - написав Кучеренко.

В даний документ варто внести поправку, так як глава "Укрпошти" щомісяця отримує, напевно більше, ніж витрачається на зарплату всіх листонош в Україні, яких Смілянський збирався звільняти. А саме - 744 тисячі гривень щомісяця. Про що свідчить офіційний документ від Мінінфраструктири.

 

Читайте АСН в Google News