Брудний секс-скандал у поліції. Правоохоронці перевіряють звинувачення на адресу керівництва

08.11.2018, 17:20

Заступник начальника відділу департаменту захисту економіки Національної поліції Олександр Варченко звернувся до голови НПУ Сергія Князєва з проханням провести перевірку викладених у мережі звинувачень у сексуальних домаганнях.

Про це "Українській правді" повідомив 8 листопада представник Національної поліції Ярослав Тракало. У четвер сама Бурейко повідомила, що вночі її розшукували невідомі в гуртожитку, приїжджали до її батьків, чим перелякали рідню до напівсмерті. Дівчина за допомогою користувачів соцмереж склала заяву і подала її в поліцію. Сама ж вона змушена ховатися зі страху за свою безпеку, особливо, дізнавшись, що її нібито переслідувач очолював ГУБОЗ при Януковичі.

 

 

Сам Варченко запевнив, що не має стосунку до погроз на адресу Бурейко. Поліцейський пов'язує зазначені події з фактом, що його громадянська дружина Ольга обіймає посаду заступника голови Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, напередодні дівчина опублікувала в соцмережі пост із проханням про допомогу. Вона повідомила, що хтось, зареєстрований у соцмережі під ім'ям Варченка, домагався її, зокрема шляхом погроз, обіцяючи, що інакше дівчина "закінчить як Гандзюк". На підтвердження своїх слів вона опублікувала скандальне листування в соцмережі.

Читайте АСН в Google News