Просити марно: Найжадібніші знаки Зодіаку

07.11.2021, 14:00

Жадібність і ощадливість – дві суміжні якості. Проте одна з них має строго негативний характер, інша – навпаки, з колекції чеснот.

Хто ж найбільші жаднюги Зодіаку?
У Зодіаку є два знака, які в більше пов'язані з матеріальним світом (точніше, з грошима) – це ТЕЛЬЦІ І СКОРПІОНИ. Серед цих знаків найчастіше ви знайдете тих, хто нерівно дихає до наявності коштів на рахунках, причому, Тельці – бережуть своє, а Скорпіони зазіхають на чуже!

Найжадібніші чоловіки

Тельці твердо стоять на матеріальній основі і вважають за краще з неї не сходити. Чим твердіше грошовий мішок під ногами, тим краще. А щоб гроші не втікали і залишалися на місці, що треба робити? Правильно: не витрачати їх!

Втім, будь-який Телець не проти побалувати себе, він дуже любить розкіш, а розкіш вимагає грошових вкладень. Телець в даному випадку може забезпечити цю розкіш для себе, а ось для близьких – вже проблема.

Якщо жінка особливо нічого не вимагає, то він і не буде виділяти кошти на неї. Навіщо? І так все влаштовує! Якщо ви зустрічаєтеся з Тельцем і тільки-тільки збираєтеся вийти на більш серйозний рівень відносин, не варто давати йому зрозуміти, що ви сильні і незалежні і можете завжди обійтися без його грошей. Це помилка, тому що Тельці не особливо люблять ділитися, а тут з самого початку їм скажуть: «Ну і не треба, я сама зароблю». Бальзам на душу для жодного Тельця.

Втім, завжди пам'ятайте, що Тельці не готові ділитися останнім, вони не будуть приносити додому всю зарплату і купувати вам будь-яку річ за вашим бажанням. Тому що будь-який Телець повинен мати заначку, щоб бути більш впевненим у собі.

Жінки-Тельці також досить часто виявляють корисливі якості. Саме вони, в першу чергу, будуть шукати заможних чоловіків і намагатися їх уярмити. При цьому обранець повинен бути щедрим по ставленні до неї. Якщо вона запідозрить, що ви не готові купувати їй все, що їй заманеться, і не готові ділитися своїми заробітками, вона просто тут же знайде когось іншого.

Найжадібніші і корисливі жінки
Скорпіонші б'ють рекорди по скупості і користолюбству. Чоловіки-Скорпіони також не дуже щедрі, і це пов'язано з особливостями їх характерів. В першу чергу, будь-які представники цього знака – великі власники. Вони не люблять ділитися тим, що вважають своїм, а частенько за своє вони приймають чуже. Чоловіки-Скорпіони, хоч і люблять рахувати гроші, рідше будуть прагнути до того, щоб жити на утриманні, а ось для жінок-Скопіонш це явище досить часте.

Читайте АСН в Google News