Саме час сказати "люблю": Любовний гороскоп на 6 листопада

05.11.2018, 21:51

6 листопада ідеально підходить для тих, хто впевнений у своїх почуттях і не боїться говорити один одному «люблю». Проведіть вечір наодинці зі своїм обранцем. Вечеря при свічках, букет квітів, а також будь-які інші прояви теплих і міцних почуттів завтра будуть особливо до речі.

Овен

Завтра намагайтеся поступати з вашою коханою людиною так само, як ви хотіли б, щоб він поступив з вами. Швидше за все, саме в цей день подібна система віддзеркалення спрацює найкращим чином, і ви переконаєтеся в ефективності схеми «ти мені – я тобі».

Телець
Завтра зірки рекомендують вам з вашою коханою людиною обговорити якусь серйозну книгу, поговорити про філософію, нарешті – пограти в шахи. І мізки розімнете, і зблизитеся.

Близнюки
Не найкращий день для з'ясування відносин. Нічого хорошого ви завтра все одно не з'ясуєте, бо будь-яка фраза з вмістом «Любов моя, нам потрібно обговорити» – буде викликати неминучий напад роздратування у вашої коханої людини. Найм'якша відповідь, яку ви зможете отримати – «Давай іншим разом».

Рак
Побудьте трохи безтурботними дітьми! Зрештою, весь час бути дорослими – це нудно! Нехай дівчина зробить два хвостика, молода людина візьме в руки повітряну кульку – і ви разом підете на пошуки невинних дитячих радощів і задоволень: поїсти морозива, покататися на каруселі ... Втім, по-дорослому цілуватися вам ніхто не забороняє.

Лев
Завтра вашій коханій людині буде досить важко зробити вас по-справжньому щасливим, однак він докладе до цього максимум зусиль, які вам все ж варто оцінити по достоїнству незважаючи на те, досягнуть вони результату чи ні. Заохочуйте всіляко подібні його ініціативи.

Діва

Ваш завтрашній день буде сумний і безрадісний, тому вам варто підготуватися до цього заздалегідь і вашу кохану людину до цього підготувати. Нехай він не дивується вашим стрімким перепадам настроїв і періодичним зривам на крик. І ви постарайтеся стримуватися.

Терези
Завтра для вас буде дуже багато означати думка ваших друзів і знайомих щодо вашої коханої людини. І якщо ви раптом дізнаєтеся, що хтось її не схвалює, у вас може закрастися серйозний сумнів: а чи варто взагалі з ним відносини продовжувати. Втім, бути з ним вам, а не знайомому.

Скорпіон
Завтра ви зрозумієте, що не можете вимагати від вашої коханої людини того, що зазвичай вимагали від усіх інших представників протилежної статі, наділених цим статусом. Чи так це добре? І чи не одягаєте ви рожеві окуляри, які одного разу цілком можуть розбитися?

Стрілець
Так важко. Але необхідно. Необхідно зробити цей крок для того, щоб потім стало легко, добре і правильно. В глибині душі ваша кохана людина згодна з цим, але зараз по визначенню ви – найсильніша ланка в вашому тандемі, тому рішення доведеться взяти на себе, так само як і відповідальність за нього.

Козеріг
Завтра дуже важливо підібрати музику, яка буде цілком і повністю відповідати як вашому настрою, так і настрою вашої коханої людини. Тільки під акомпанемент потрібної мелодії ви зможете прийти до взаєморозуміння, а значить, добре, радісно і плідно поспілкуватися.

Водолій

Ви думаєте тільки про минуле чи майбутнє. У цьому вас немає. А адже саме мить між минулим і майбутнім називається життям! Чи не час перестати ностальгувати або мріяти – і просто озирнутися, вдихнути аромати навколишньої природи, усвідомити, як чудово живеться зараз – і бути. Всім неприємностям на зло, якщо вони, звичайно, є.

Риби

Риби, не забудьте перед виходом на роботу або куди-небудь ще вимкнути праску і перевірити, чи не відкриті кватирки в спальні і на кухні. Якщо прогавити щось, ввечері може трапитися скандал – пожежа в будинку навряд чи обрадує домашніх, а якщо в квартиру залізе злодій, то ви ще довго не зможете виправдатися перед вашим партнером за пропажу його улюбленої жовтої краватки.

Читайте АСН в Google News