Гвінет Пелтроу без сорому зізналася, що у неї почався клімакс

03.11.2018, 08:50

Зірка Голлівуду Гвінет Пелтроу заявила, що вступає в менопаузу. Зараз їй всього 46 років. Вона зізналася, що вже відзначає в своєму організмі ознаки ранньої стадії клімаксу, причому у неї фіксуються такі перепади настрою, що Гвінет впадає в лють без всяких причин.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу є власником лайфстайл-компанії Goop, яка серед іншого торгує цілим рядом харчових добавок, які допомагають жінкам долати менопаузу. Так що цілком можливо, що таким визнанням мати твоїх дітей ще і забезпечує чергову рекламу своєї продукції. Нагадаємо, зовсім недавно відсвяткувала весілля з телевізійним продюсером Бредом Фальчук.

До слова, лікарі постійно критикують Гвінет Пелтроу за псевдонаукові поради, яка вона дає зі сторінок свого сайту. Зокрема, Гвінет активно пропагує безглютенової дієту, хоча науково доведено, що якщо у людини немає целіакії, то відмовлятися від глютену не має ніякого сенсу. Актриса часто пропагує різні методи омолодження і лікування, які не мають ні найменшого наукового підтвердження, та ще й можуть завдвавати шкоду для здоров'я.

Читайте АСН в Google News