Як захистити свою фотографію від пристріту і порчі

30.10.2021, 22:25

Людина має сильний енергетичний зв'язок зі своїм зображенням, тому через нього найпростіше навести пристріт або порчу. Щоб убезпечити себе від людей з поганим оком і чорних ритуалів, необхідно захистити свою фотографію.

У чому полягає сила фотографії
Напевно, багатьох цікавить, як можна нашкодити людині за допомогою всього лише однієї фотографії. Справа в тому, що наше зображення має енергоінформаційну пам'ять і може розповісти про наш характер, поведінку, звички і навіть долю.

Люди, що володіють екстрасенсорними здібностями, можуть зчитувати цю інформацію без особливих зусиль. Іноді фотографію використовують для того, щоб зцілити людину від фізичних і психічних недуг.

Захист і зняття порчі
Дуже часто ми безвідповідально ставимося до своїх фотографій: у великих кількостях викладаємо їх в соціальних мережах, показуємо свої фотоальбоми, в яких також зберігаються зображення наших близьких.

Саме тому ми самі піддаємо себе на небезпеку, навіть не здогадуючись про це. За допомогою простих правил ви зможете захистити себе і ваших рідних.

Нікому не давайте в руки свою фотографію
Якщо недавно ви побували в подорожі і привезли безліч красивих знімків, якими мрієте похвалитися перед іншими, то показуйте їх зі своїх рук. Навіть якщо поруч з вами близький друг, є ризик, що він вам позаздрить, а заздрість — це пряме джерело негативної енергії.

Тому, якщо після звичайного перегляду фотографій ви не хочете відчути погіршення стану, тримайте фото у себе в руках. Це особливо стосується молодих пар, які дуже люблять демонструвати свою любов на фотознімках.

Якщо ви любите такі фотографії і їх перегляд доставляє вам задоволення, нехай це буде вашим особистим фотоархівом. Все-таки щастя любить тишу.

Ніколи не тримайте на одній полиці фотографії живих і мертвих
Навіть після смерті близьких ми хочемо бачити їхні обличчя поруч. Однак таке сусідство фотографій може нашкодити вам і іншим живим людям.

Зображення покійних випромінюють важку енергетику. Вона буде впливати на фотокартки, розташовані поруч, а отже і на тих, хто на них зображений. Бажано не зберігати фотографії небіжчиків у фотоальбомі, щоб уникнути сумних наслідків.

Зберігайте в фотоальбомі тільки фотографії знайомих вам людей
Напевно, багато хто з вас, відкриваючи старі фотоальбоми, помічали там обличчя абсолютно незнайомих людей.

Навіть якщо це знайомі ваших рідних, небажано зберігати їх в одному фотоальбомі з вашими сімейними фотографіями, за винятком тих випадків, коли поруч зображена ваша близька людина.

Також негативну енергетику випромінюють фотографії кладовищ, злочинців і психічно хворих людей.

Не зберігайте фотографії в гаманці
Найчастіше саме гаманці мають негативну енергію. У них ви зберігаєте гроші, які побували у людей як з позитивним, так і негативним енергетичним фоном. Якщо ви хочете, щоб фото ваших рідних завжди були поруч з вами, краще зберігайте їх в сумці, в окремій кишені.

Якщо виставляєте фотографію на публічний огляд, змініть її
Багато викладають свої зображення в соціальні мережі, не замислюючись про те, до кого може потрапити знімок. Щоб уникнути негативних наслідків і різних маніпуляцій з вашою фотографією, необхідно хоча б трохи змінити її.

На щастя, в сучасному світі існує безліч фоторедакторів. З їх допомогою ви можете додати різні елементи на ваш знімок або навіть повністю змінити його. Це допоможе уникнути негативного впливу на вашу фотографію.

А ось фотографії дітей краще взагалі не викладати в інтернет. Енергетичне поле дитини дуже слабке, тому не бажано, щоб такі знімки бачили сторонні люди.

Як захистити свою фотографію від пристріту і порчі за допомогою церковної свічки
Люди можуть цілеспрямовано впливати на ваше зображення за допомогою різних ритуалів. Саме через фотографію людина може наврочити, навести порчу на невдачі і навіть смерть. Щоб уникнути цього, захистіть свою фотографію. Таким чином ви зможете убезпечити себе від своїх ворогів.

Для захисного обряду вам буде потрібно освячена вода і церковна свічка. Візьміть свою фотографію, яку хочете захистити, і трохи окропіть її святою водою.

Потім запаліть свічку і накапайте воском навколо знімка, при цьому тричі повторіть:

«Ніхто через образ мій мені не наврочить, порчу страшну не наведе. Водицею святою я себе захищаю, а свічкою погляди і думки злих людей спалюю».

Після цього сховайте від усіх вашу фотографію так, щоб її ніхто не знайшов. Не діставайте її і нікому не показуйте протягом трьох днів.

Читайте АСН в Google News