Вчительку, яка пожаліла для дівчинки шматок торта, звільнили з роботи

29.10.2018, 20:31

У Харкові звільнили вчительку Наталю Толяренко, що не дозволила з'їсти шматок торта шестикласниці, за те що її батьки не здали гроші на "солодкий стіл".

Про це місцевим сайту 057.ua повідомила директор Департаменту освіти міськради Ольга Деменко.

"Сьогодні розпочався навчальний процес, до занять Наталія Толяренко не приступила. Зараз уроки інформатики веде інший учитель. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей і готує вчителів", - розповіла вона.

Толяренко також виключили з батьківського комітету. На даний момент вона продовжує працювати на півставки в Харківському національному педагогічному університеті ім. Сковороди. За словами ректора університету, підстав звільняти співробітницю немає.

"Як до доцента - у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою вину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію. Ми вчимо добром", - зазначив ректор ХНПУ ім. Григорія Сковороди Іван Прокопенко.

Як повідомлялося раніше, класну керівницю, яка також перебувала на "солодкому столі", звільнили від класного керівництва, але в школі вона працювати продовжує.

Читайте АСН в Google News