З коханим краще не зустрічатися: Любовний гороскоп на сьогодні 29 жовтня

29.10.2021, 07:51

Якщо в стосунках з коханою людиною намітилися якісь проблеми, нехай навіть мікроскопічні, то краще 29 жовтня відпочити один від одного і не зустрічатися.

Ну а якщо вже зустрілися, то хоча б уникати гострих питань – день дуже схиляє до суперечок, і в запалі раптом може здатися, що кращим рішенням стане розрив.

Овен

Сімейне життя Овнів сьогодні може перетворитися на філію робочого місця. Швидше за все, сім'ї ви толком і не побачите – діти будуть вже спати, а половинка віддасть перевагу спілкуванню з вашої блідою тінню телевізор/книгу/інтернет (потрібне підкреслити). Добре б так, а то ж і взагалі може до друзів піти. Втім, не ображайтеся – йдіть краще виспіться.

Телець

Сьогодні вашій коханій людині не захочеться розуміти мотиви вашої поведінки і якось відповідати вашим настроям. Напевно, саме в цей день більше всього на світі йому буде хотітися побути самим собою: зі своїми радощами, примхами і бажаннями. Не суперечте йому в цьому.

Близнюки

Сьогодні ваша кохана людина придбає якусь дуже важливу для себе річ, яка цілком і повністю займе його думки і бажання. А значить, для вас там тимчасово місця не залишиться. Не варто переживати: речі мають властивість застарівати і забуватися, чого про любов не скажеш.

Рак

Сьогодні ви цілий день проведете в мріях про майбутнє. Хочеться вірити, що не про надто віддалене, так як ніяких інших розваг світила поки не обіцяють.

Лев

Влаштуйте з коханою людиною день спогадів. Переберіть старі фотографії та відеозаписи, що розповідають про ваші перші дні разом. Постарайтеся пригадати, що відчував кожен з вас в день знайомства. Посмійтеся над тим, якими ви були молодими і наївними. Сьогодні – день ностальгії.

Діва

На жаль, сьогоднішній день не готує вам сюрпризів або змін. Все залишиться, як раніше, добре чи погано це для вас. Тому про модернізацію ваших відносин з вашою ж коханою людиною залишається тільки мріяти з собою наодинці. Може бути, коли-небудь, можливо, навіть до початку наступного місяця ...

Терези

Сьогодні варто проявити делікатність до своїх друзів, менш щасливим в особистому житті, ніж ви самі. Постарайтеся їм не розписувати, як у вас все добре, світло й райдужно: це може викликати в них заздрість і гіркоту. Ви ж не хочете, щоб ваш друг всю ніч безперервно думав про те, який він невдаха?

Скорпіон

Будь-яка, навіть сама незначна хитрість буде сприйнята вашою коханою людиною в багнети. Тому постарайтеся бути сьогодні максимально чесним, уникайте будь-двозначності. Інакше весь вечір ви можете провести в вибаченнях. Воно вам треба?

Стрілець

Сьогодні вам здасться, що всі ваші слова, сльози і прохання марні. Як би ви не намагалися достукатися до небес, тобто до вашої коханої людини, це не робить ніякого впливу. А може бути, варто спробувати говорити тихо? Тоді до вас мимоволі прислухаються.

Козеріг

Сьогодні ваша кохана людина буде схильна до того, щоб вірити в містику і чудеса, що значно вплине на ваші стосунки. І якщо раптом світлофор на перехресті підморгне йому не тим кольором, який він загадав, він буде вести себе зовсім не у відповідності зі здоровим глуздом.

Водолій

Ймовірна невеличка неприємність в будинку – дитина може розбити улюблені парфуми, або чоловік прийде злегка напідпитку. Поставтеся до всього філософськи – адже нічого страшного не сталося! Жінкам-Водоліям порада – сховайте негативні емоції сьогодні подалі. Чоловікам – не вплутуватися в бійку, інакше вам міцно дістанеться!

Риби

Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко змиритися зі своєю роллю у вашому житті, тому він активно намагатиметься тим чи іншим чином її змінити. Зірки рекомендують підіграти йому або піти назустріч в його бажаннях, бо в іншому випадку, наслідки можуть стати воістину страхітливими.

Читайте АСН в Google News