ФБР проводить розслідування проти Tesla через Model 3

27.10.2018, 11:52

Прокуратура і ФБР штату Сан-Франциско проводить розслідування відносно компанії Tesla, перевіряючи, чи не вводила компанія в оману інвесторів, спотворюючи реальні обсяги виробництва седанів Tesla Model 3. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Як повідомляється, прокуратура і Федеральне бюро розслідувань перевіряє зроблене компанією на початку 2017 року заяву, коли засновник компанії Tesla Ілон Маск сказав, що компанія може випускати до 5 тисяч автомобілів Tesla Model 3 в тиждень. Правоохоронці вважають, що тоді компанія Tesla надала своїм інвесторам помилкові дані про обсяг виробництва цих седанів, так як через півроку в Twitter Ілон Маск написав, що тільки до грудня 2017 року компанія доведе виробництво автомобілів Tesla Model 3 до 20 тисяч на місяць.

Представник компанії Tesla повідомив, що складнощі з ростом виробництва автомобілів Tesla Model 3 компанія не приховувала, а добровільно співпрацювала і на початку 2018 року передала документи Департаменту юстиції, які не получав при цьому додаткових запитів з даного питання кілька місяців.

Читайте АСН в Google News