Що не можна дарувати на день народження і що робити з небажаними подарунками

25.10.2021, 07:30

Подарунки грають магічну роль у долі іменинника. Тому важливі і прикмети, що стосуються їх. Перерахуйте кількість квітів в композиції (якщо це, наприклад, кущові троянди, рахуйте по стеблах). Вона має бути непарною! В іншому випадку витягніть одну квітку або ж викиньте композицію.

Небажано дарувати галантерейні вироби та керамічний посуд (гаманці, рукавички, вази і т.п.) — до негараздів на роботі і проблем з фінансами. В крайньому випадку, щоб «знешкодити» подібні подарунки, потрібно покласти в них монетку. Це може зробити і дарувальник, і іменинник.

Ніж в подарунок — конфлікти в сім'ю. Те ж саме стосується будь-яких колючих і ріжучих предметів (голок, ножиць, шабель і т.п.). Не даруйте їх! А якщо самі отримаєте їх в якості презенту на день народження, то краще позбудьтеся від них.

Перли для іменинника — сльози, тому не підносьте вироби, інкрустовані перлами. З цієї ж причини не варто дарувати носові хустки. Якщо ви все-таки отримали такий презент, його треба змочити в святій воді перш ніж користуватися.

Дзеркало — коридор між двома світами, реальним і потойбічним. Так як в день народження наше енергетичне поле дуже вразливе, то дзеркало, отримане в подарунок, може зіграти фатальну роль у долі іменинника. Заглядати в нього можна тільки на наступний день!

Не приймайте подарунки від людей, в чиїй порядності ви не впевнені, — ви цілком можете отримати «сюрприз» у вигляді порчі або підкладу. Якщо відмовитися немає можливості, беручи подарунок, прочитайте про себе: «Беру тільки те, що бачу, а невидиме залиш собі». І подумки перехрестіться. І якщо все-таки сумніваєтеся з приводу намірів дарувальника, від подарунка потім позбудьтеся.

Читайте АСН в Google News