Астрологи попереджають, що людство занурюється в місяць сексуальної небезпеки

24.10.2018, 18:41

Вчора людство увійшло в "найтемніший" період року. Це час під знаком Скорпіона, коли необхідно натиснути на паузу у своєму житті, завмерти і прислухатися до душі. Ні медитація, ні йога, ні інші практики не допоможуть вам в цьому – голова тут ні при чому. Скорпіон управляє статевими гормонами.

"Підвищений лібідо зараз говорить про те, що людина йде на поводу у своєї похоті і не хоче слухати себе і свою душу. Точніше, його душа захаращена, і він судорожно починає шукати емоції в інших, але не тим місцем. Тільки тоді, коли люди навчаться управляти статевими гормонами, розвиток суспільства скакне вперед на кілька сходинок еволюції Homo sapiens. Потрібно лише почати жити своєю душею", - пояснив Dni.Ru астролог Олексій Фандєєв.

За словами експерта, Скорпіон дає нам можливість усвідомлювати і контролювати сексуальну енергію по-іншому. Протягом найближчого місяця важливо навчитися обмінюватися високими енергіями. Найголовніше – натиснути на паузу в бігу життя, і тоді до вас дійде тихий голос душі і ви не встигнете накоїти дурниць.

Читайте АСН в Google News