Чим гостріше, тим гірше: прикмети та повір'я про кути

23.10.2018, 14:25

Пам'ятайте прикмету: "Хто на кутку сидить, сім років заміж не вийде"? Так чому ж не догодив людям цей таємничий кут? Справа в тому, що видатний кут, такий як у столу або з зовнішнього боку будівель, створює свого роду «енергетичний вітер», який «здуває» з людини її енергетику, що тягне за собою втому, ослаблення імунітету та особисті невдачі.

А ось кути, що впадають, такі як у будь-якій з квартир, навпаки, вбирають в себе енергію, як позитивну, так і негативну, саме тому при енергетичному чищенні квартири особливу увагу приділяють кутам.

Знали про це наші предки чи ні, але покарання, при якому дитину ставили в кут, діяло практично безвідмовно. Адже дитя, будучи поставленим у кут, швидко заспокоювалося.

Однак саме через «відкачуючі» властивості людину не можна довго залишатися в кутку, особливо дитину. Малюк може втратити занадто багато енергії й у нього почнеться нездужання.

Так як же застосувати цей кут у «мирних цілях»? Наприклад, якщо ви відчуваєте, що отримали великий заряд негативної енергії в громадському місці, то постійте біля кута, що впадає,протягом декількох хвилин, і він вбере в себе шкідливий негатив. Можна поставити для цих цілей у кут крісло для відпочинку від таких обставин.

Якщо ж ви, вставши в кут, прочитаєте молитву «Отче наш», тоді ваш організм і ваше біополе будуть буквально промиті освіжаючою енергією.
А щоб ліквідувати негативний вплив виступаючого кута (якщо, звичайно, у вас такий є), протягніть уздовж нього будь-яку нитку, мотузку або шнур - тоді потік енергії буде прагнути по ньому до підлоги і буде розтікатися по ній.

Читайте АСН в Google News