Будьте обережні зі словами: найточніший гороскоп на 21 жовтня

21.10.2022, 00:20

21 жовтня гороскоп передбачає потяг до творчості, мобільності і спілкуванню. В цей день вам особливо привабливим буде здаватися все нове і незвідане або як мінімум не дуже звичне і банальне. Поїздки, відрядження, прогулянки і будь-які види активного відпочинку (аж до екстремальних) вітаються. А ось побут і рутинні справи можуть сильно дратувати. Ще один підступ сьогоднішнього дня - нестриманість на язик, яка може обернутися проблемами. Щоб уникнути конфліктів, стежте за своїми словами, діями і навіть думками!

Овен

сьогодні Овен буде просто ідеальним виконавцем! Він здатний ловити на льоту побажання оточуючих і спокійно втілювати їх в життя. А ось на місці керівника Овен може відчувати себе незатишно: дня не схиляє його до того, щоб проявляти ініціативу і брати на себе відповідальність за результат. Так що краще, що Овен-начальник може зробити сьогодні - це влаштувати собі вихідний. За той час, поки він відпочиває, Овен-підлеглий встигне переробити масу справ!

Телець
сьогодні зірки гороскопу радять Тельцю задуматися над тим, чи всі його влаштовує? Можливо, він втомився від повсякденної рутини? Або в його житті назріли зміни? В цьому випадку Тельцю варто зібратися з духом і ризикнути. сьогоднішній день цілком підходить для того, щоб він рішуче почав міняти щось у своєму житті. Це можуть бути і глобальні зміни, і менш значні оновлення. Не бійтеся зробити крок назустріч новому, інакше ви ризикуєте надовго застрягти у вчорашньому дні!

Близнюки
сьогодні запорукою успіху Близнюків в справах стане гасло «Знання - сила!». Їм варто подумати про те, як підняти планку свого професіоналізму, щоб просунутися в кар'єрі. Можливо, Близнюкам є сенс піти на навчальні курси, зайнятися самоосвітою чи трохи попрацювати підмайстром у більш досвідчених колег. Зірки гороскопу обіцяють, що чим більше знань найближчим часом з'явиться у Близнюків в голові, тим більше нових дверей відкриється перед ними. І тим привабливою виявляться перспективи.

Рак
сьогодні день для Рака буде пов'язаний з пошуком і обробкою інформації, причому ця інформація може бути взята ним з самих різних джерел! Можливо, якусь частину Рак почерпне з енциклопедій, іншу - з соцмереж, третю - від оточуючих, а четверту і зовсім складуть його здогади. Але це не повинно його бентежити: чим більше відомостей - тим краще! сьогодні Рак буде відмінно орієнтуватися в інформаційному потоці, беручи до уваги раціональні зерна і відкидаючи все непотрібне.

Лев
сьогодні Лев буде схильний судити про все надто безапеляційно і різко. Це позначиться і на рішеннях, які він прийме, і на взаєминах з оточуючими. Якщо ж мова йде про Льва-начальнику, його підлеглим можна лише поспівчувати! сьогодні для Лева не існує напівтонів, все пофарбовано чорно-білою фарбою. Ну а оскільки білої фарби у нього припасено значно менше, ніж чорної, то з важливих питань до Льву краще не підходити. Та й по неважливим теж.

Діва

сьогодні запорука успіху Діви в справах - це люди, які її підтримують. Поодинці Діва не зробить і малої частини того, що задумала, зате спираючись на однодумців, здатна перевиконати план! Крім того, Діва може з подивом виявити серед лояльних їй людей навіть тих, від кого вона цього ніяк не очікувала. Прислухаючись до їхніх порад і заручившись підтримкою, Діва сьогодні може сміливо братися за будь-, нехай навіть найскладніша справа.

Терези
сьогодні день Терезів обіцяє бути завантаженим і метушливим, але продуктивним. Їм доведеться побігати і попотіти, однак при цьому вони зможуть з найвигіднішого боку показати себе в справі. Робота буде кипіти в їх руках! Не виключено, що саме заслуги сьогоднішнього дня з часом обернуться для Терезів змінами на краще в їхньому житті.

Скорпіон
сьогодні Скорпіон буде буквально випромінювати успіх! Його внутрішній стан гармонії та впевненості в собі здатне буквально на очах міняти ситуацію і людей навколо в кращу сторону. Єдине, чого Скорпіону не треба сьогодні робити, - це скромничати. Не ховайте свої достоїнства, навпаки - виставляйте їх напоказ. Покажіть всім навколо, що ви вмієте і чого стоїте. Повірте, що оточують це порадує, а вас - приємно здивує результат.

Стрілець
сьогодні найкраще Стрільця вдаватимуться повсякденні, поточні справи, однак до них він зуміє підійти творчо. У самій нехитрої роботі Стрілець здатний виявити свою родзинку, і це розфарбує його будні в яскраві кольори. А ось від великих проектів і починань Стрільця краще триматися в стороні - сьогодні його мислення не відрізняється глобалізмом, і він ризикує втратити щось важливе. Якщо ж ситуація швидко почне змінюватися і потребують рішучих дій, Стрілець навряд чи зуміє за неї встигнути.

Козеріг
сьогодні Козерога чекає успіх у всьому, що пов'язано з підвищенням його професійного рівня і новими горизонтами! Зірки гороскопу радять йому зайнятися навчанням, піти на курси підвищення кваліфікації, завести нове хобі або просто відвідати місця, де він ще не бував. сьогодні Козеріг має можливість переконатися в тому, що навчання - це дійсно світло. Або як мінімум нові знайомства, можливості і перспективи.

Водолій

сьогодні більшу частину часу Водолія доведеться приймати рішення буквально на бігу. Однак цього мало! Ситуація буде складатися так, що йому необхідно діяти ще швидше, щоб встигнути, - інакше він ризикує втратити представляються можливості. Зате якщо Водолій сьогодні проявить чудеса спритності, то зуміє обійти конкурентів і в кінцевому підсумку взяти перший приз.

Риби

сьогодні Риб може підвести дипломатичність. Точніше, її недолік, який протягом дня буде відчуватися людьми, які оточують Риб,  досить гостро. Самі ж Риби можуть навіть не підозрювати про те, що їх різкі висловлювання зачіпають чиїсь почуття. Більш того, вони навряд чи повірять, якщо хто-небудь скаже їм про це! Однак факт залишається фактом: сьогодні Рибам треба уважно стежити за своїм гострим, як бритва, мовою. Інакше це може плачевно позначитися на їхніх взаєминах.

Читайте АСН в Google News