Як харчується і доглядає за собою жінка, схожа на дівчину свого сина

20.10.2018, 15:37

Здорово бути красунею в 20 або 30 років. Але ловити захоплені погляди оточуючих після 50 років - це вища точка насолоди для жінок. Наприклад, 55-річна Памела Джейкобс з Йоркшира виглядає так молодо, що її приймають за дівчину її 22-річного сина. Жінка впевнена, що «ген молодості» потрібно правильно активувати, тому вона приділяє особливу увагу своєму режиму дня і догляду за шкірою.

Обличчя жінки після 50 років

«Ми з сином недавно їздили дивитися будинок, і у нас запитали, чи не пара ми. Коли я сказала, що це мій син, ріелтор густо почервонів і виглядав дуже присоромленим », - говорить Памела. Незаміжня мати виглядає зараз не гірше, ніж коли їй було двадцять. Звичайно, є зміни у фігурі і форми обличчя, але шкіра у Памели в отличном состоянии. Британка впевнена, що це все харчування плюс маленькі хитрощі.

Памела прокидається о 6 ранку і починає день з корисного сніданку з сільських яєць і тосту без глютену з чорною кавою з додаванням кокосового масла. Також вона може снідати вівсяними коржиками з фруктами. На обід вона їсть салати зі шпинату, капусти, рукколи, огірків, помідорів, оливок, червоного перцю, авокадо і паростків сої і квашену капусту.

Для хрускоту вона додає насіння гарбуза, для аромату прянощі. Заправляє салати британка оливковою олією. Також в якості білкової добавки вона вживає м'ясо лосося, варені яйця або відварну курку.

Вечеря жінки зазвичай складається з курки, жирної риби або ягняти на грилі з брокколі і кабачками. Крім того, Памела з'їдає в день жменю мигдалю, пару стебел селери і хумус. При цьому протягом дня вона п'є багато води зі свіжим соком лайма. Жінка впевнена, що їжа приносить користь організму і зовнішнім виглядом, тільки якщо вона натуральна.

Вечорами жінка масажує тіло сухою щіткою, приймає душ, використовує скраб і зволожує шкіру кокосовим маслом.

Все це займає близько години. Памела вважає, що саме кокосове масло допомагає їй так добре виглядати в 55 років: «Я використовую його всюди - для тіла, для волосся, в їжу. Воно чудове і коштує дешево ». Раз на тиждень вона виводить шлаки, приймаючи ванну з рожевою гімалайської сіллю, і застосовує скраб для ніг кожен день під час прийняття душу.

Памела займається раз в тиждень в тренажерному залі і захоплюється йогою. Після занять вона йде в сауну і робить пілінг всього тіла: «Після 10 хвилин в парилці я приймаю холодний душ - це тонізує мою шкіру».

Читайте АСН в Google News