У Вінницькій області розбився винищувач Су-27. Загинули американський і український пілоти

16.10.2018, 19:53

У Вінницькій області біля села Пагурці в Хмельницькому районі розбився винищувач Су-27. У прес-службі Генштабу підтвердили, що трагедія сталася під час виконання навчально-бойового польоту.

За попередніми даними, тривають пошуки льотчиків, проте шансів, що вони вижили, дуже мало... Відомо, що тоді польоти виконували наші льотчики спільно з іноземцями. Уже відомо, що загинув український льотчик і його колега - пілот Нацгвардії США. Тіла загиблих пілотів вже знайшли.

16 жовтня о 16:53 місцева жінка повідомила про падіння літака у Вінницькій області військового літака біля села Пагурці Хмельницького району. На місце аварії виїхали спецслужби і ліквідують пожежу. Відомо, що це військовий літак з Старокостянтинівського аеродрому.

Літак бачили в небі і він плавно виконував різні фігури. Односельці кажуть, що в останні хвилини літак був дуже низько над будинками. Ймовірно, пілоти відчували біду і намагалися відвести його, щоб уникнути ще більшої кількості жертв. Впав літак в кілометрі від села в ярок. Люди чули вибух і бачили чорний дим. Від літака нічого не залишилося. Тільки "воронка" і шматок металу, - розповів каналу житель села Пагурці Олександр.

Раніше ASN розповідала, що у Вінницькій області проходять багатонаціональні навчання "Чисте небо - 2018" в яких беруть участь війська з семи іноземних армій.

Читайте АСН в Google News