Відома мотоблогерка загинула, протаранивши автомобіль

16.10.2018, 17:20

Відома російська мотоблогерка Ольга Петрова загинула, протаранивши легковий автомобіль. Аварія трапилася на Рубльово-Успенському шосе в Москві ввечері 13 жовтня. Дівчина отримала страшні травми, вона ще трохи прожила, проте незабаром померла, про що повідомили її знайомі в соцмережі.

Вони повідомили, що аварія сталася через те, що іномарка зліва від дівчини раптово повернула, а мотоцикл їхав прямо. Ольга Петрова була відомою мотоблогеркою. Вона запам'яталася передплатникам своїми репортажами, часто знімала відео з ігнорування правил дорожнього руху на дорозі про лиху їзду на мотоциклі. Дівчина вела аккаунт в Instagram, за нею стежили понад 64 тисяч користувачів.

Зауважимо, рік тому при аналогічних обставинах також в Росії загинула ще одна зірка Instagram Ольга Проніна, відома в Мережі як байкерша Моніка. 40-річна жінка виконувала трюки на мотоциклі, знімаючи себе на камеру. Проніна любила їздити без екіпіровки, знімала себе напівголою на мотоциклі. Після її смерті сиротою залишилася 16 річна дочка.

Читайте АСН в Google News