Спалахи гніву, ревнощів і образ: Любовний гороскоп на сьогодні 16 жовтня

16.10.2021, 08:30

Кажуть, що найважче зцілити ту любов, яка спалахнула з першого погляду. 16 жовтня вам може представитися шанс перевірити істинність цього твердження. Зірки обіцяють сплески емоцій буквально на порожньому місці, так що несподівані симпатії, флірт і навіть любов з першого погляду цілком можливі. Втім, точно так само можливі і спалахи гніву, ревнощів і образ, тому постарайтеся під впливом моменту не наговорити своєму партнеру зайвого.

Овен

Завтрашній день помітно поліпшить ваше взаєморозуміння з дітьми. Зірки радять вам приділяти більше часу вашим нащадкам, які саме завтра будуть особливо сильно вас потребувати. Почитайте їм книжку і дайте відповідь на всі їхні запитання – час пролетить непомітно і з користю як для них, так і для вас.

Телець
Завтра у Тельців висока небезпека чимось захворіти. Досить неприємним і заразним. А значить, і свою половинку цією ж гидотою заразити. З одного боку, це дозволить вам взяти тиждень оплачуваної відпустки і отримати величезне задоволення від спільного хворіння. А з іншого ... Невже вам так вже хочеться хворіти?

Близнюки
Для Близнюків завтра найактуальнішою сімейною проблемою буде усвідомлення неможливості виконати задумане. Обіцянки, дані напередодні другій половині – наприклад, заробити в цьому місяці більше, ніж в попередньому – загрожують обернутися крахом, і тому радимо відвернути її (половини) увагу на що-небудь нейтральне.

Рак
Завтра вам з вашим коханою людиною стоїть спільно подбати про якомусь маленькому і беззахисному істоту, яка дуже потребуватиме вашої опіки. Таким чином, ви станете ще ближче і рідніше один одному, а це істота стане ще одним сполучною ланкою між вами.

Лев
Згорнутися калачиком, забитися в дальній кут, прикинутися ганчір'ям ... Так, завтра ви – не найтовариська людина, та й не хочете нею бути. В принципі, вас ніхто і не змушує. Спілкування з коханим можна обмежити до ласкавого поцілунку або СМС, що складається з одного слова – ЛЮБЛЮ. І всі будуть задоволені.

Діва

Завтра велика ймовірність заразитися зірковою хворобою. Від кого – незрозуміло, зате ясно, які будуть наслідки, і проявляться вони моментально. Ви з усіма пересваритеся, якщо не знайдете протиотрути.

Терези
У цей день ви несподівано зустрінетеся з кимось, хто зробить вирішальний вплив на ваше особисте життя. Можливо, саме завдяки цій зустрічі ваші стосунки з коханою людиною кардинально зміняться. А можливо, зміниться і сам кохана людина. Зміниться на когось іншого.

Скорпіон
Завтра ваше особисте життя зазнає значних змін, причому незрозуміло в який бік. Це повинні вирішувати ви, але не зараз, а через досить тривалий період часу, коли результати завтрашніх вчинків зможуть стати перед вами у всій їх красі.

Стрілець
Завтра зірки рекомендують вам з вашою коханою людиною відправитися за корисними і не дуже покупками. Краще, якщо це буде не прозаїчний похід за чимось їстівним на кшталт картоплі або макаронів, а щось дійсно радісне: за дисками, книгами, одягом, іграшками ...

Козеріг
Козероги, будьте обережні завтра з тваринами, особливо з собаками – їх характер нині вкрай непередбачуваний! Не гладьте проти шерсті і виводьте вчасно на прогулянку – інакше, боронь Боже, їх зуби віп'ються вам в м'яке місце, і ваш улюблений звірок вже не буде таким бажаним членом вашої родини.

Водолій

Вам завтра буде дуже спритно вдаватися виходити сухим з ​​води. Навіть якщо ви будете безбожно брехати вашій коханій людині, вона все одно вас ні в чому не запідозрить і прийме ваші вмовляння за чисту монету. Тільки захоплюватися цим не варто: таємне рано чи пізно завжди стає явним.

Риби

Завтра у вас може скластися враження, що ваша кохана людина піддражнює вас, провокує на щось, намагається домогтися від вас якоїсь певної реакції. Якщо ви точно знаєте, якої саме, дайте йому її: нехай людині приємно буде. Якщо ж ні – постарайтеся вгадати.

Читайте АСН в Google News