Одружений гей, корупціонер і "тітушковод". Що відомо про звинуваченого в зраді харківського чиновника

03.10.2018, 22:00

Максим Мусєєв – "багатогранна" особистість. Підозрюваний в держзраді державний чиновник уже кілька тижнів тому втік з України в Росію.

У ЗМІ про нього чого тільки не знайдеш – скандали зі зброєю і наркотиками, його підозрювали в корупції, лобіюванні власного бізнесу, організації тітушок, ДТП з постраждалими, створенні ботоферм, невідповідність шикарного життя офіційним доходам. Близько місяця тому Мусєєв написав пост в Фейсбуці:

«Маю достовірну інформацію про те, що в найближчі дні проти мене особисто і моїх колег з Харківської міської ради будуть організовані провокації. У наші дні це зробити не складно: знайти партію наркотиків, зброю, символіку якихось республік і т.д.».

Колишній регіонал Максим Мусєєв, незважаючи на те, що було відомо про його гей-орієнтацію, одружився на київській телеведучій Єві Суботиній 18 лютого. Весілля відгуляли в елітному ресторані Києва Regent Hill за 60 тисяч доларів. При цьому в декларації колишнього представника «Партії регіонів» зазначено, що живе він на зарплату 9 тисяч.

Гостей розважали Оля Полякова, Олександр Педан, Monatik, травесті-діва Монро і Віталій Козловський.

Саме на цьому весіллі свого часу жорстоко побили ведучу "Нового каналу" Олену Філонову. Дівчина чисто випадково транслювала своє побиття в Мережу.

Читайте АСН в Google News