Мати з ними спала: російські ЗМІ розповіли, чому розлучилися Кобзон і Гурченко

03.10.2018, 17:14

Російська преса розповіла про причини розлучення Йосипа Кобзона і Людмили Гурченко, в середині 60-х. Вона дуже не любила згадувати про цей шлюб і говорити про причини розлучення. "Ненавиджу!" - так відгукувалася Гурченко про Кобзона завжди.

На момент знайомства з Кобзоном Гурченко переживала спад у кар'єрі, її не кликали на головні ролі, а шлюб із Йосипом повернув їй колишню славу. Кобзон особисто водив доньку Людмили Машу в перший клас, купив квартиру для колишнього чоловіка - Олександра Фадєєва, щоб вона не розмінювала спільну, допоміг перевезти батьків Гурценко з Харкова до Москви.

Однак, проживши разом три роки, Кобзон і Гурченко розлучилися. Близькі Кобзона тоді говорили, що це його мати Іда Ісаївна Шойхет вплинула на результат шлюбу. Людмила Марківна, як відомо, була неймовірно велелюбний жінкою, і союз зі співаком для неї став четвертим. Матері Кобзона вона була не до душі...

Іда Ісаївна робила все, щоб розладнати сімейне життя - не дозволяла залишатися наодинці навіть уночі, часто лягаючи спати між ними на ліжку. У підсумку секс між молодими був уривками і вкрай рідко. Гурченко з цим не могла миритися - вона не хотіла утримуватися і постійно жадала чоловічої любові. Невлаштованість статевого життя в результаті стала основною причиною розлучення, розповідають Дни.ру.

Читайте АСН в Google News