Правоохоронці знайшли плантацію і велику партію конопель

24.10.2015, 13:59

У Сумській області співробітники правоохоронних органів затримали місцевого жителя під час перевезення 10 кілограмів конопель. Про це повідомляє прес-служба обласного управління міліції.

За інформацією правоохоронців, вони отримали інформацію про те, що один з місцевих жителів вирощує коноплю. На дорозі між двома селами Серединобудського району був затриманий громадянин, підозрюваний у вирощуванні наркотичних рослин. При огляді салону його автомобіля працівники міліції знайшли три великі господарські сумки, наповнені коноплями, загальною вагою близько 10 кг.

За словами 30-річного затриманого, він посіяв і протягом літа-осені вирощував коноплі. Періодично приїжджаючи на свою «плантацію», молодик збирав і сушив гілки і листя, потім складав в сумку і відвозив у свій сільський будинок. Там наркотичну сировину обробляв та пакував.

На плантації виявлено 75 кущів конопель та намет, де сушилися гілочки з недавно зібраним «урожаєм». За словами чоловіка, коноплю він вирощував для власного споживання.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 309 та ч.2 ст. 310 Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News