Відомий фітнес-блогер відростила округлі тілеса і стала щасливою

28.09.2018, 14:31

Менше - не завжди краще. 22-річна фітнес-блогер Джен Бретт з Канади набрала зайву вагу і пишається цим, заявляючи, що на даний момент щаслива, як ніколи.

Часто люди асоціюють спорт зі схудненням і вважають еталоном краси худе тіло. Але насправді не завжди це саме так, каже дівчина. На своїй Instagram-сторінці вона показує фотографії "до-після", на яких видно, як поправилася. Цим "зворотним перетворенням" вона хоче зруйнувати міф про те, що менше - краще, пише The Independent.

Дівчина також зізналася в соцмережі, що пережила чотири викидня, попросивши підтримки у своїх численних передплатників. Частково її рішення жити в задоволення пов'язане з ризиком втратити плід.

Значно потовщавши, дівчина почувається краще, ніж будь-коли. Вона розповідає, що у 6 класі у неї почався розлад харчування та з'явився страх набрати вагу. І в 2015 році вона натрапила на фітнес-програму, де їсти більше і набирати вагу - невід'ємна частина процесу.

"2015: тренування щодня. Втома і слабкість. Обмеження в їжі. Підрахунок калорій. Зважування себе кожен день. Страх набрати вагу.

2018: тренування 4-5 разів на тиждень, але не строго. Є сила. Їм різноманітну їжу. Не рахую калорії. Викинула сантиметр. Маю звичайний одяг для фітнесу. І так, все ще в процесі! "- розповідає Бретт і активно постить у соцмережі свої округлі форми.

Читайте АСН в Google News