Відносини стануть "мінним полем": Любовний гороскоп на 28 вересня

28.09.2021, 06:05

Часом любов нагадує мінне поле, а сьогодні 28 вересня будьте особливо обережні! Підступ цього дня – емоційна легкість, до якої схиляють зірки. У такому стані можна легко закохатися, завести нове знайомство, проте не менш легко можна втратити голову, зробивши масу помилок. Так що порада дня: насолоджуйтеся життям, але не забувайте про обачність!

Овен

У цей день вас турбуватиме проблема збереження і примноження сімейного бюджету. Проблеми вдасться вирішити не відразу, оскільки сьогодні у вас дещо різні погляди на дебет і кредит вашої сімейної бухгалтерії. Суперечка, ймовірно, вирішиться не на вашу користь, але – це тільки сьогодні.

Телець
Сьогодні вам буде здаватися, що хтось дуже сильно хоче сісти до вас на шию. Можливо, навіть ваша кохана людина. Однак відчуття це може виявитися як істинним, так і хибним в рівній мірі. Ваше завдання – зробити все можливе для того, щоб якщо таке бажання і існує, воно ні за що б не реалізувалося.

Близнюки
Цей день може принести сумніви і занепокоєння. Ви можете всю ніч крутитися, намагаючись відрепетирувати майбутню розмову, або, навпаки, обдумуючи те, що почули напередодні. Постарайтеся все-таки трохи поспати.

Рак
Все коли-небудь трапляється вперше. Тому того, що відбудеться сьогодні, боятися не треба. Рано чи пізно, таке відбувається з будь-якою парою. Можливо, у ваших друзів або батьків таке вже було, і вони з радістю дадуть вам цінну пораду або допоможуть ще будь-яким чином. Ви тільки не соромтеся.

Лев
Сьогодні сприятливий день для спільного шопінгу з вашою коханою людиною. Навіть якщо йому це заняття не здасться особливо цікавим, разом ви впораєтеся за набагато менший відрізок часу і купите набагато більше речей, однаково корисних для обох сторін.

Діва

Мабуть, вашому комп'ютеру з усіма його багатозадачними операційними системами залишиться тільки позаздрити вам сьогодні: встигати все робити ви будете феноменально. Якщо ви вирішите одночасно зайнятися коханою людиною і роботою, то ваша половинка навіть не помітить, що ви від неї відволікаєтеся, а робота і зовсім не постраждає. Не забудьте потім досвідом поділитися: таке не у всіх виходить.

Терези
Присвятіть цей день перегляду ваших спільних фотографій. Це дозволить вам не тільки згадати атмосферу вашого щасливого минулого, а й зрозуміти, чого вам не вистачає в сьогоденні. До речі, найбільш вдалу можете зробити заставкою для робочого столу: вашій коханій людині це буде приємно.

Скорпіон
Сьогодні ви несподівано для себе відчуєте в собі сили змінити ситуацію в вашому тандемі в потрібну вам сторону – кращу для вас і, можливо, для вашої коханої людини. Постарайтеся виконати зміни в максимально стислі терміни, інакше завтра цей запал може пропасти.

Стрілець
В цей день перед вами в повний зріст постане проблема вибору. Доведеться віддати перевагу будь-кому з ваших шанувальників на шкоду іншим, зрозуміло. Звичайно, рішення не буде остаточним і безповоротним: врешті-решт, мова йде всього лише про один вечір.

Козеріг
У цей день вашій коханій людині захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди ніколи не відпускати. Виконати подібне прохання не так легко, як здається, але спробувати явно варто.

Водолій
Сьогодні ви вирішите влаштувати свято вашій коханій людині, причому без якого б то не було приводу. Втім, це ваше бажання він може сприйняти неадекватно і почати вас підозрювати у всіх смертних гріхах разом узятих. Однак надія на те, що цього не станеться, все ж є.

Риби
Сьогодні вам з вашою коханою людиною варто придумати цікаве місце для проведення часу. Банальне кафе або звичний дворик не будуть оптимальними рішеннями проблеми. Краще спрямувати свої стопи в якесь незвідане місце. І пізнати його удвох.

Читайте АСН в Google News