Чоловіки-тирани: 5 небезпечних типів чоловіків і їх представники серед зірок

25.09.2022, 13:30

Деякі представники чоловічої статі проявляють агресію у відносинах. Існує п'ять знаків зодіаку, з якими небезпечно жити разом. Астролог Сергій Ланг дав рекомендації жінкам, які хочуть мати люблячого чоловіка, з яким можна спокійно жити і відчувати його міцний тил і турботу.

Але, на жаль, не кожна зустрічає в своєму житті такого обранця, найчастіше, навпаки, потрапляючи на справжніх тиранів, які перетворюють життя на пекло.

5 МІСЦЕ - СКОРПІОН

Скорпіон повністю виправдовує свою назву. Чоловік буде жалити вас при першій нагоді. Він ніколи не відмовляє собі в своїх бажаннях, при цьому буде постійно пригнічувати вашу особистість і викликати у вас почуття власної провини. Скорпіон доставляє жінці безліч психологічних страждань. Якщо жінка набереться сміливості і піде від такого чоловіка, то вона витратить багато часу на реабілітацію. Приклад тому - Михайло Єфремов. Актор був одружений аж п'ять разів, але найяскравішим шлюбом став союз з Євгенією Добровольською. Пара прожила разом сім років і чого за ці роки тільки не траплялося - гучні сварки і навіть бійки. А потім актриси дізналася про зради чоловіка і подала на розлучення. Але головним ворогом в родині Єфремова завжди була нестримна любов актора до алкоголю.

4 МІСЦЕ - РАК

Раки приносять душевний біль. Вони люблять жіночу увагу і не можуть собі в цьому відмовити. Змінювати Рак буде постійно, до того ж представники цього знака часто зловживають алкоголем. І на жаль в стані алкогольного сп'яніння, контролювати себе Рак не може абсолютно. Три роки тому Павло Дерев'янко з гучним скандалом пішов з сім'ї практично відразу після народження дочки. Причиною розриву стала зрада актора. Правда, дружині все ж вдалося пробачити невірного чоловіка і відновити сім'ю.

3 МІСЦЕ - СТРІЛЕЦЬ

Стрілець моторошний ревнивець і дуже агресивний. Стрілець буде ревнувати вас кожен раз коли ви будете йти з дому. Він буде намагатися вас контролювати завжди і якщо йому не буде це вдаватися, то він буде застосовувати фізичну силу. Нестримна ревнощі стала однією з причин, по якій розпалася одна з найкрасивіших пар Голлівуду - Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Так, актор щодня відвідував знімальний майданчик фільму «Розшукувані», в якому знімалася його колишня дружина, тому що ревнував її до актора Джеймсон МакЕвоєм.

2 МІСЦЕ - БЛИЗНЮКИ

Чоловік Близнюк дуже егоїстичний. Він не може відмовити собі в задоволенні, тому жінка не зможе змінити його модель поведінки. Найважче, що з віком Близнюк стає тільки гірше. Представники цього знака дуже непередбачувані. «Джонні Депп тягав мене за волосся і жбурнув в обличчя телефон», - зізнавалася колишня дружина актора Ембер Херд. За словами актриси саме насильство з боку чоловіка і стало причиною їх скандального розлучення.

1 МІСЦЕ - ТЕЛЕЦЬ

Тельці - найбільш агресивний знак з усіх. З усіх чоловіків-тиранів, найчастіше зустрічаються саме Тельці! Саме тому вони займають перше місце. Вони впевнені, що жінку треба виховувати кулаками і тримати її в їжакових рукавицях. Якщо жінка піде від нього, він буде переслідувати її і погрожувати розправою якщо вона до нього не повернеться. Згадуючи про причини розлучення з Марією Порошиною актор Гоша Куценко завжди чесно зізнавався: «Я зрадив її». Крім того, артиста досі часто помічають в компанії молодих красунь і з чаркою в руці. На щастя, після розриву колишнє подружжя змогли зберегти теплі стосунки заради спільної дочки. Источник.

Читайте АСН в Google News