Пора подвигів на роботі: Найточніший гороскоп на 24 вересня

24.09.2018, 07:05

Сьогоднішній гороскоп прекрасно підходить для того, щоб присвятити день трудовим подвигам і кар'єрі. Зірки припускають високу працездатність, самостійність і терпіння: саме час розгребти робочі завали. А ось в спілкуванні з колегами вас можуть чекати не найприємніші моменти.

У плані любові день хороший для ніжних, чуттєвих і глибоких відносин, але ніяк не для флірту або швидкоплинних знайомств. Галасливі вечірки теж протипоказані. З заходів підійдуть ті, які зачіпають глибинні струни душі, на кшталт походу на хороший спектакль або прогулянки під місяцем. Втім, і просто провівши вечір вдома наодинці один з одним, ви не пошкодуєте.

Овен

сьогодні зірки гороскопу радять Овну приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо у нього багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом з тими, хто йому дорогий. Можливо, Овен вже давно не розмовляв з близькою людиною по душах, а може, між ними накопичилися взаємні претензії і образи? Для того щоб все виправити, Овну сьогодні не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка по парку, похід в кафе або в кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть в його серце мир і спокій. А що в житті може бути важливіше?

Телець
сьогодні гороскоп Тельця не припускав надлишку реалістичності – Телець здатний повірити в чудеса! Цілком можливо, що якісь події, свідком яких він стане, не будуть укладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, сьогодні Телець відчує почуття дежавю або на його очах відбудеться дивовижна подія, збіг чи явище. А може бути, між Тельцем і симпатичним Дехто пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже любов – це теж диво, яке наука поки не змогла пояснити.

Близнюки

сьогодні – день, коли успіх Близнюкам принесуть тільки прості, консервативні шляхи. Якщо вони наважаться на сміливий експеримент або понадіються на експромт, то пошкодують. Втім, гороскоп сьогодні і не схиляє Близнюків до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлям в небі Близнюки сьогодні віддадуть перевагу надійну синицю в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе їм не тільки в справах, але і в спілкуванні, і в особистому житті.

Рак
сьогодні зірки гороскопу раз у раз будуть схиляти Рака давати оточуючим поради, причому поради ці будуть вельми слушними! Рак буде це робити просто так, за велінням душі, коли його ніхто не просить. Ну а якщо вже до нього звернуться за допомогою, то він зуміє відмінно (не тільки словом, а й ділом) цю допомогу надати. Єдине «але»: тим, кого він сьогодні зробить добро, треба приготуватися до активної критики з його боку. Рак безжально вкаже на всі їхні помилки і недоліки.

Лев
сьогодні зірки гороскопу віщують Льву не найсприятливіший день, проте причиною цього будуть не стільки зовнішні обставини, скільки він сам. Лев буде схильний дратуватися на все, його здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи і непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Льву необхідно сьогодні звести спілкування до мінімуму і зайнятися чим-небудь позитивним – наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Діва

сьогодні – день, коли з самого ранку все може валиться у Діви з рук. Вона здатна відчути занепад сил, але найгірше, що вона може при цьому зробити, – це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схилить Діву до трудових (та й взагалі будь-яких інших) подвигів, і з цим необхідно змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Діва ризикує їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Діві доведеться розслабитися і плисти за течією. Нехай вона багато чого сьогодні не встигне зробити, але зате і не зможе нічому нашкодити.

Терези
сьогодні Терезам необхідно бути делікатніше з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки гороскопу, на жаль, не будуть їх до цього схиляти. Їх нетерпимість і вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять до сьогоднішніх планів Терезів, їм доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не говори іншим того, чого не бажаєш собі».

Скорпіон
сьогодні зірки гороскопу вимагатимуть від Скорпіона уваги і турботи по відношенню до тих, хто знаходиться з ним поруч. Можливо, мова йде про роботу, і від Скорпіона вимагатиметься поділитися своїми знаннями і досвідом. А може бути, допомоги потребуватиме друг, і Скорпіону доведеться вислухати його і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Скорпіона перед вибором – чи допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки гороскопу сьогодні радять Скорпіону, якщо це в його силах, допомогти, – зроблене добро обов'язково до нього повернеться, а світ стане світліше і краще.

Стрілець
сьогодні – день, коли оточуючі здатні вилити на голову Стрільця чимало критики. Це може проявлятися в різній формі – від ласкавого кепкування близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Стрільця будуть кидатися в очі оточуючим, ну а якщо помилок немає, вони їх з задоволенням придумають. Щоб день не приніс Стрільця прикрощів, йому варто поставитися до всього з гумором. Або ж слідувати пораді з анекдоту: «Хочеш позбутися від критики? Нічого не говори, нічого не роби і будь ніким».

Козеріг
сьогодні зірки гороскопу попереджають Козерога про те, що від його очей приховано щось важливе! Можливо, за його спиною плететься інтрига, а він про це поки навіть не підозрює; хтось непомітно вставляє йому палиці в колеса, шкодить кар'єрі або розпускає чутки за спиною. Щоб все це не завдало справам і репутації Козерога збиток, зірки радять йому сьогодні тримати очі і вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Водолій
сьогодні у Водолії прокинеться бухгалтер! Йому будуть відмінно вдаватися будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння і пунктуальності. Завдяки цим якостям, йому не складе труднощів прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре сьогодні Водолій буде рахувати гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування сімейного бюджету і розумних витрат. Покупки, зроблені сьогодні, здатні радувати Водолія довгі роки, так що зірки радять йому вибратися на шопінг.

Риби
сьогодні у всіх справах на першому місці у Риб буде стояти своє «Я»! Гороскоп на цей день наділяє їх величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Риби будуть схильні приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані їх турботою про те, як краще. Правда, у оточуючих самовпевнена поведінка Риб сьогодні навряд чи знайде розуміння, так що при всіх їх благих намірах не виключені конфлікти і протидія з боку. Джерело.

Читайте АСН в Google News