Час розкривати секрети: Любовний гороскоп на завтра 22 вересня

21.09.2021, 18:30

Приготуйтеся до того, що сьогодні, 22 вересня, на порядку денному в любовних відносинах може виникнути чимало запитань, які давно накопичилися і відкладалися "на потім". Що ж, сьогодні – ідеальний день для того, щоб поговорити по душам, викласти всі секрети, що накопичилися і прийти до компромісів. Як ніколи великий шанс того, що партнер зрозуміє вашу точку зору і не образиться на претензії. Скористайтеся ним, щоб знайти гармонію і взаєморозуміння.

Овен

Сьогодні вашій коханій людині захочеться трохи побути деспотом і тираном, тому він буде намагатися нав'язати вам свою думку і змусити діяти вас так, як цього хочеться йому. Ваше завдання – заявити про свої права на свободу думки і дій, причому чим рішучіше, тим краще.

Телець
Сьогодні довіра стане каменем спотикання у ваших відносинах з вашою коханою людиною. Саме через її відсутність між вами можуть розгорітися досить палкі суперечки, які можуть потягнути за собою більш ніж неприємні наслідки. Постарайтеся вірити – і дайте можливість повірити в вас.

Близнюки
Сьогодні ваша кохана людина виступить в ролі Ангела-Хранителя для вас і вашої родини. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб ця місія не була для нього тягар, а, навпаки, приносила ні з чим не порівнянне задоволення і відчуття власної значущості.

Рак
Ваше щастя невагоме, як тополиний пух. І так само міцне. Досить одного подуву вітру, щоб воно зникло. І його так легко розтоптати! Ваша половинка не завжди розуміє це, тому варто їй тактовно про це нагадати. Нехай і вона береже те, що так дорого вам.

Лев
Але ж все, виявляється, було не так важко, як ви припускали! Так, можете зітхнути з полегшенням: смуга випробувань позаду, і тепер ви і ваша кохана людина можете трохи відпочити. Якщо, звичайно, вас ця сама смуга не розвела по різних кутах життя. А якщо і так – що не робиться, все на краще!

Діва

Сьогодні вам не варто надто залежати від настроїв вашої коханої людини, бо змінюватися вони будуть раз по шість на годину, і ніяких нервів вам не вистачить, щоб цілком і повністю відповідати його миттєвим вимогам. Будьте собою, постарайтеся розслабитися і просто жити.

Терези
Ваш сьогоднішній стан зможе якнайкраще зрозуміти школяр, для якого закінчився час нескінченних домашніх завдань, перевірочних та контрольних – і почалася пора канікул. Або птах, який раптом згадав, що вміє літати – і полетів. І все це через любов!

Скорпіон
Сьогодні ви зрозумієте, що деякі жарти, якими ви обмінюєтеся з вашою коханою людиною, не такі вже й смішні, як вам здавалося, а багато в чому навіть пророчі. Тому з підвищеною увагою поставтеся до того, над чим ви разом чи окремо смієтеся.

Стрілець
Сьогодні вам варто нарешті звернути увагу на людину, яка так давно дивиться на вас захопленими очима і не може відвести від вас погляду. Може бути, і вона гідна найпильнішої уваги з вашого боку з метою продовження знайомства?

Козеріг
Сьогодні вам варто бути розважливим і далекоглядним, щоб вийти із пікантної ситуації, що утворилася у вашому особистому житті  з високо піднятою головою, гордо і з гідністю - і вашу кохану людину за собою вивести. Бажано, таким же.

Водолій
Ви сьогодні зачаруєте когось з першого погляду. Причому несподівано для себе. Зате вельми відчутно для об'єкта вашого впливу. Результат, втім, буде плачевний не тільки для вашої совісті, але і для ваших нервів, бо зачарований представник протилежної статі буде довго і нудно благати вас дати йому хоча б один шанс.

Риби
Сьогодні вашій коханій людині захочеться побачити в вас не тільки свою половинку, але і кращого друга. Тому будьте готові до того, що вам доведеться дати безліч порад, вислухати, погладити по голові і запевнити потребуючого в тому, що все обов'язково буде добре. Джерело.

Читайте АСН в Google News