Хірург із реаліті-шоу і його дівчина зґвалтували сотні жінок

20.09.2018, 14:50

Американський зоряний хірург і його подруга підозрюються в скоєнні сотень сексуальних посягань, заявили слідчі з Каліфорнії.

38-річний хірург-ортопед Грант Робішо і 31-річна Керісса Лора Райлі були звинувачені в зґвалтуванні з використанням наркотиків щонайменше двох жінок. Окружний прокурор округу Оріндж Тоні Ракаукас сказав, що на телефонах підозрюваних знайдено сотні відеороликів, знятих під час насильства, і цих жертв зараз намагаються ідентифікувати, повідомляє Іndependent. Хірург-ортопед з Ньюпорт-Біч - один раз з'явився в популярному американському реаліті-шоу.

«Ми вважаємо, що підсудні використовували свою зовнішність і чарівність, щоб знизити увагу своєї потенційної жертви», - додав він.

Так одна 32-річна жертва розповіла, що пара відвела її в квартиру Робішо після зустрічі з ними в ресторані. У будинку її чимось напоїли і зґвалтували. Жінка звернулася в поліцію і здала тест на наркотики, який виявився позитивним.

Інша неназвана жінка сказала, що вона прокинулася в квартирі лікаря після того, як випила пару келихів із ним у барі.

За словами окружного прокурора, хірургу-збоченцю загрожує 40 років в'язниці, а його напарниці - 30-річне покарання. Прокурори округу Орандж повідомили, що через кілька годин після прес-конференції вони отримали вже десятки скарг від інших жертв.

Читайте АСН в Google News