Що в жодному разі не можна робити для чоловіка

19.09.2018, 17:57

На початку відносин, особливо хочеться постати у всій красі, проявити кращі сторони і це цілком нормально, не нормально перегравати і втрачати себе, а для багатьох це виявляється досить тонкою межею. Так що давайте обговоримо чого робити точно не варто.

Що не можна робити в стосунках для чоловіка

1. Вписуватися в стандарти партнера, починаючи з одягу, закінчуючи пластичними операціями. Якщо партнер не приймає вашу зовнішність/зовнішній вигляд, він завжди знайде до чого причепитися і піддавшись раз, зупинитися не так-то просто. Себе втратити дуже легко, а от потім збирати по шматочках зовсім інша справа.

2. Спочатку брехати, одна справа про що промовчати, позначити, що ви не готові поки/взагалі дану тему обговорювати, інша справа відверта брехня. Рано чи пізно, все ховається і розчарування неминуче, а повернути довіру, завдання не з легких.

3. Відмовлятися від своїх друзів, захоплень, роботи, віри. Якщо він спочатку диктує такі умови, чого ж чекати далі? Потім буде точно, що нічому не варто буде дивуватися.

4. Вирішувати його проблеми. Не вбивайте в ньому чоловіка, тим більше своїми ж руками. Багато жінок плутають підтримку і влізання в чужі справи. Завдання жінки вселяти впевненість в чоловіка, в його сили, підбадьорювати, а не робити за нього. Інакше потім можна буде довго шукати відповіді на запитання: "Чому все на мені і як же так вийшло?". І не варто плутати підтримку з жалістю, а то потім доведеться себе жаліти. Частіше говоримо: «ти мій герой, я в тебе вірю, ти з усим в силах впоратися».

Чітко визначте для себе, що ви ні за яких обставин не готові прийняти в чоловікові (пияцтво, азартні ігри та інші недуги) і ні в якому разі не ставайте рятувальником, тому що він ніколи не зміниться і точка, а ви будете страждати, та ще потрапите в співзалежність.

Читайте АСН в Google News