Богиня вогнища чи зозуля? Яка вона мама за знаком Зодіаку

13.09.2021, 19:30

Дивним чином зірки вміють розповідати про наші характери, особливості та долі. Давайте звернемося до них і дізнаємося, якою мамою за Зодіаком будете Ви.

Мама-Овен

Мама-Овен відрізняється від представниць інших знаків енергійністю і життєстійкістю, і саме ці якості вона буде прищеплювати своїм дітям. У такої мами особливо не побешкетуєш - вона досить сувора і вимоглива. А іноді - навіть занадто вимоглива. Однак діти зазвичай досягають великих успіхів у житті завдяки тим амбіціям і завзятості, яке вклала в них мама-Овен.

Мама-Телець

Мама-Телець - жінка практична, ґрунтовно стоїть на ногах і спокійна. Вона цінує комфорт і затишок і, звичайно ж, завжди вміє створити його. Дітям мама-Телець прищеплює любов до простих радощів життя у вигляді смачної страви або красивого вбрання, вчить цінувати життєві задоволення. Крім того, зазвичай така мама дуже економна і завжди вміє зберегти копієчку на чорний день, що з успіхом передає і своїм дітям.

Мама-Близнюки

Мама-Близнюки - досить товариська і легка на підйом, любить ходити в гості і їздити в подорожі, від чого здається трохи легковажною і недостатньо практичною. Часто діти таких мам виховуються в обстановці вседозволеності і без особливих виховних принципів: мама-близнюки дозволяє їм багато в надії, що діти самі розберуться що добре, а що погано в процесі життя. Однак така мама завжди знайде розвагу своїм дітям і з великим задоволенням візьме в ній участь сама.

Мама-Рак

Мама-Рак - це класична квочка, що уважно стежить за здоров'ям свої чад, а також за тим, чи вчасно вони нагодовані і як одягнені-взуті. Мама-Рак проявляє особливу старанність у контролі над життєдіяльністю своїх дітей, оточує їх постійною турботою. Найчастіше це перетворюється на понад-опіку і тотальний контроль. Однак така мама дуже добра і сердечна, і за ці якості їй можна пробачити багато. Найбільш яскраві представниці цього знака переносять материнський інстинкт не тільки на своїх власних дітей, але і на чужих, намагаючись обігріти і подбати про всіх, хто потрапляє в її поле зору.

Мама-Лев

Мама-Лев дуже цінує і любить себе і свій власний імідж в суспільстві, зовні вона зазвичай виглядає яскравіше інших мам, ефектніше. Мама-Лев виступає в ролі авторитету для своїх дітей, і її образ начальниці в очах своїх чад повинен бути ідеальний, тому діти такої мами часто виростають схильними до підкорення та слухняності. Спроби самостійності найчастіше присікаються мамою на корені ще в ранньому дитинстві. Якщо ж діти вириваються з-під авторитетного тиску такої мами - вони йдуть з дому і втрачають контакт зі своєю матір'ю надовго, якщо не назавжди.

Мама-Діва

Мама-Діва - вкрай турботлива і копітка особа. Чимось схожа на маму-Рака. Мама-Діва виявляє підвищену пильність до зовнішнього вигляду дітей: ретельно вони одягнені, чи немає зморшок і заломів на вигладженому до ідеального стану одязі, чи добре діти нагодовані, чи здорова їхня їжа. Найчастіше турбота про дітей перетворюється на самоціль такої мами. Однак саме мама-Діва здатна прищепити дітям працездатність і посидючість, вміння врахувати кожну дрібницю і нічого не забути. Зазвичай діти такої мами виростають працьовитими і з великою часткою практичності.

Мама-Терези

Мама-Терези - досить демократична мама, яка намагається збалансовано і всебічно виховувати своїх дітей. Така мама буде ретельно вивчати педагогічні підручники і методики, водити дітей на новомодні курси розвитку здібностей і з завзяттям чекати результату у вигляді гармонійного і всебічного розвитку своїх чад. Вона буде в міру строга і в міру добра. У такої мами все відміряно і враховано в необхідній кількості. Діти мами-Терезів засвоюють у неї лояльність до зовнішнього світу і миролюбність, вміння залагоджувати конфліктні ситуації і знаходити спільну мову з усіма навколо.


Мама-Скорпіон

Мама-Скорпіон - дуже складна мама. Їй часто і з собою то нелегко - не те, що з власними дітьми. Тут все залежить від рівня духовного розвитку мами-Скорпіона. Мама, не дуже просунута духовно і морально, все життя буде тиснути, навіть трамбувати дітей своїм авторитетом і поглядами на життя (найчастіше далекими від оптимізму), привчаючи їх до того, що все життя - боротьба, і потрібно вміти захищатися. Її зброя захисту - насмішка. Дітям такої мами вкрай нелегко вирости без комплексу неповноцінності. Зазвичай вони переймають її манеру насмішкуватості і надкритичності, що в майбутньому дуже ускладнює відносини з мамою-Скорпіоном. Мама більш просунута буде більш лояльною і менш деспотичною з дітьми, що значно зберігає їм нервову систему і почуття власної гідності.

Мама-Стрілець

Мама-Стрілець, на відміну від мами-Скорпіона, оптимістична і позбавлена ​​надкритичності. Вона досить легко дивиться на життя. Її все життя тягне в невідомі краї і до далеких цілям. Така мама багато їздить і подорожує зі своїми дітьми. Причому - мало не з моменту їхнього народження.  Мама-Стрілець постійно знаходиться в русі, і діти засвоюють цей життєвий ритм, стають такими ж легкими на підйом, не бояться ризикувати заради досягнення цілей.

Мама-Козеріг


Мама-Козеріг дуже стримана і, як правило, небагатослівна. Її життєстійкості і завзятості можна позаздрити. Вона зазвичай чітко знає, чого хоче в житті і наполегливо прагне до цього. Стриманий характер і небагатослівність вона демонструє також своїм дітям. Вона не буде сюсюкати і розчулюватися їх безневинним витівок, а строго вичитає їх. Чому вчаться діти мами-Козерога? Серйозному погляду на життя і цілеспрямованості, а також ощадливості і практицизму, який мамам інших знаків може здатися жадібністю і скупістю.

Мама-Водолій

Мама-Водолій - справжня порушниця правил. У такої мами зазвичай немає чітких принципів і особливої ​​виховної програми. Вона виховує дітей «як Бог на душу покладе», досить лояльна і поблажлива до них, дозволяючи, що називається, «сісти на голову». Вона не вважає, що до дитячих примх не варто прислухатися. Такі діти ростуть в атмосфері вседозволеності і максимальної свободи самовираження, що не завжди добре. Як би там не було, над дітьми потрібен контроль, потрібна виховна система, чого часто не вистачає мамі-Водолія.

Мама-Риби

Мама-Риби зазвичай чутлива і меланхолійна, на своїх чад дивиться як на «маленьких янголят», дуже сентиментальна. Дітям такої мами нелегко, оскільки вона має високу залежність від свого настрою і самопочуття: сьогодні може бути душевної і люблячої, а завтра - відстороненої і неласкавій. Тому дітям мами-Риби доводиться пристосовуватися до її станом, і така залежність зазвичай псує характер дітей, змушуючи підлещуватися і підлабузнюватися, щоб отримати чергову порцію материнської ласки. Діти мами-Риби засвоюють, що в житті треба лавірувати і вміти плисти за течією, спритно уникаючи заторів і відпливаючи від проблем. Источник.

Читайте АСН в Google News