Виключений із «Самопомочі» Гусовський звинувачує партію в розправі

08.09.2018, 10:58

Виключений з партії «Самопоміч» депутат міської ради Києва Сергій Гусовський вважає, що сталася спроба розправи з незручною київською командою. Про це депутат написав у Facebook.

«Мова йде про непрості стосунки між львівською та київською командами партії «Самопоміч». На початку виборчих перегонів страх керівництва партії з приводу київської команди і став причиною такого рішення. Мені сумно констатувати, що таке рішення виконкому партії повністю відповідає практиці 37-го року. Тепер фракція «Самопомочі» в Київській міськраді повинна визначитися зі своїми подальшими діями на засіданні 10 вересня», - написав Сергій Гусовський.

Нагадаємо, що з партії «Самопоміч», крім Сергія Гусовського, виключили депутатів Сергія Харчука, Олексія Руденка і Вадима Васильчука. Офіційно - за завдання шкоди репутації політичної сили. Нібито ці депутати підтримали рішення міськради Києва про виділення родичам їхнього колеги Романа Марченка раніше захоплених ним земельних ділянок в столиці площею більш ніж 1,4 га.

Читайте АСН в Google News